Moderátor: Moderátoři
Valdo - číst lépevalda1971 píše:Hmlové svetlá s funkciou otočného osvetlenia
Ano Luďo - to vímLuděk Musil píše:Valdo - číst lépevalda1971 píše:Hmlové svetlá s funkciou otočného osvetlenia![]()
. Je tam psáno:
Hmlové svetlá s funkciou prisvetlovania do strany
= Corner funkction
to je se zapnutím směrovky se rozsvítí příslušná přední mlhovka a přisvítí prostor kam zajíždíš![]()
L.
Edit: aha, možná byla chyba v původním Dusanově článku, Valdo - sorry
. Dušan: lépe psát či překládat
V našich klimatických podmínkách je to sice změkčilost, ale moji kamarádi z Petrohradu už ho nějakou chvíli nabízejí: tady odkaz - buď ti pošlou volant a ty jim původní, ale za 21 tisíc rublů mi přijde dobrá cena koupit volant celý a starý prodat až tu bude někdo za pár let potřebovat (taková investice ...Lubosh74 píše:Vyhřívaný volant bych bral. To jsem si posteskl že to nemá moje Vesta, když zadek a bedra pěkně hřály ale prsty jsem měl studené
Já nežiju v Praze, ale skoro na horách ve výšce 550 mnm. Vím sice to stále není Petrohrad, ale v mém věku se už periferie prokrvují hůř. Obvykle mi trvá v zimě půl hodiny než se mi prohřejí prsty na studeném volantu, a to už v častých případech dojíždím do cíleGeorgius píše:V našich klimatických podmínkách je to sice změkčilost
Hele - Mičun …Mičun píše:A já vůl jezdím do práce na skůtru.
Nebo půllitr vodkyLuděk Musil píše:Pro začátek by možná stačily chrániče z krosek na řídítka. L.
To hej, ale ten článok je zo 16.11.2019. No a v ňom sa píše, že chcú vyvíjať svoje motory... A ináč, čo som čítal, tak tá 1,6 sce sa dá zatiaľ zvoliť iba s CVT a nie je to žiadna výhra, že je to tak max. dobré do mesta, v teréne sa tomu moc nechce,... A potom ponúkajú ešte "starú" 1,6 a 1,8 a tie iba s MT. Čiže aspoň zatiaľ sa nedá skombinovať nový motor s MT, resp. naopak starý s CVT . A ináč, keď sa pozriete do akých aut sa dáva ten nový motor, tak väčšina sú midi pidigrafi2 píše:1,6 sce už jazdí vo veste s CVT ...