![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
Pokiaľ mi je známo,tak poloos žiadne ložisko nemá. Je zasunutá priamo do diferáku,ktorý je uložený v skrini prevodovky v ložiskách.radek mb píše: Potom horší-je to ložisko v převodovce, které drží poloosu....
Na toto viem odpovedať úplne presne. Na otcovu 2112-ku sme dávali prevodovku z Kaliny 1117. Prevodovky sú úplne identické až na dve veci:radek mb píše:Možná někde fundovaný jako třeba Cory by mi mohl napovědět, jestli se liší převodovka Kaliny první generace a desítková.
No, všeho do časuradek mb píše: ... Konečně zase můžu mít radost z řízení.
Nebuď na něj zlejKřečík Barbuška píše:No, všeho do časuradek mb píše: ... Konečně zase můžu mít radost z řízení..
Nebuď takový pesimistaKřečík Barbuška píše:Budit v někom falešné naděje by mělo být trestné.
Dobře, trochu jsem přestřelil. Po úvaze tedy upravuji svůj výrok na "už mi to řízení Kaliny nepůsobí hoře".Křečík Barbuška píše:No, všeho do časuradek mb píše: ... Konečně zase můžu mít radost z řízení..
Ta se mi taky zase rozsvítila, dneska ráno cestou do práce. Letos už podruhýLuděk Musil píše:Víte kdy mi řízení mé Granty způsobuje hoře? Když se rozsvítí ta protivná oranžová kontrolka. L.