Pekné...až na to,že to si nenatrafil na výstavku Lada vozidiel,ale na predajňu Lada vozidiel na Novozámockej v NitreLiftback píše: Pár fotiek zo vzorkovej predajne, cestou k nej som o pár domov ďalej natrafil na výstavku Lada vozidiel :mrgreen
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
Pekné...až na to,že to si nenatrafil na výstavku Lada vozidiel,ale na predajňu Lada vozidiel na Novozámockej v NitreLiftback píše: Pár fotiek zo vzorkovej predajne, cestou k nej som o pár domov ďalej natrafil na výstavku Lada vozidiel :mrgreen
S Vestou nebude problem, ...počkaj 2,5 roky a možeme sa pozrietLiftback píše:Tak objednaná a vyrobená v 2016 prevzatá v Feb. 2017 dajme tomu že tri, moja chyba bola že som to neprestriekal skôr a nenahodil okamžite tesnenia na prednu kapotu vozidla keď tam všetko zasvinil dážď a sneh, trochu som s tým rátal + - autobus, chcel by som vidieť Vestu po troch rokoch alebo aj Daciu.
Ty nelži jo? Na jarním srazu jsem ti objevil poměrně masivní korozi na přepážce motoru.Georgius píše:Vesta po dvou a půl roce od výroby zatím bez ztráty kytičky. Ale samozřejmě dodržuji výrobcem předepsané antikorozní postupy