P.S.: platí pro sedan, ale kombál má stejný podvozek

Moderátor: Moderátoři
Ale to je přece hlavní náplň jejich činnostiJan Vaníček píše:... šlapat chodník ... . Honza
No, ak to víde, tak čoskoro budeme mať aj my nový Vestí prírastok v opačnom garde. Ja mám cross a syn poľuje na sedanaJajo píše:Ahojte Laďáci, dnes som sa medzi vás pridal s mojou novou Vestou SW Cross.Takže zasa pribudol medzi vás ďalší Ladista.
![]()
Ale teraz vážne. Ty čo ma poznajú, už vedia, že mám 2 roky Vestu sedan, s ktorou som veľmi spokojný.
No a teraz prišiel čas, kedy som už viac menej musel vymeniť moju Octaviu 1(na ktorej jazdila moja žena), tak som hľadal nejakú náhradu podobnú mojej Veste. No a nakoniec som skončil opäť pri Veste.
Takže po dlhej úvahe som sa rozhodol pre Vestu SW Cross a Vestu sedan som "posunul" manželke.
Tak v podstate moja manželka je nový člen tohto fóra.
Ale nakoľko jej všetko okolo Vesty referujem už dva roky, tak by tu zbytočne zakladala svoj profil, lebo ona už všetko vie, takže tu budem iba ja riešiť obe Vesty.
Takže už ma môžete zaradiť do skupiny "skalný fanúšik Vesty"
Nebodaj som v nej sám, alebo mám na zaradenie málo kusov Vesty?
![]()
Alebo ma zaradíte medzi bláznov, však kto si kúpi dve Vesty?
Dúfam, že bude aj tá cross taká dobrá ako je tá sedan. Zatiaľ sa ešte len "zoznamujeme", keď ma niečo extra zaujme/prekvapí, tak vám určite napíšem(však ma poznáte
).