Křečík Barbuška píše:Ono teda to vyroci bylo uz vcera, ale papirove jsme rok svoji teprve dnes. Co se tyce najezdu tak ten bych radeji nekomentoval .
Gratulka k výročí Já stihnul Prioru evidovat v den koupě, tak to mám jednodušší S nájezdem si nic nedělej, jsem na tom podobně Já mám něco málo přes 38tis za 6 let a 4měs
Křečík Barbuška píše:Ono teda to vyroci bylo uz vcera, ale papirove jsme rok svoji teprve dnes. Co se tyce najezdu tak ten bych radeji nekomentoval .
Gratulka k výročí Já stihnul Prioru evidovat v den koupě, tak to mám jednodušší S nájezdem si nic nedělej, jsem na tom podobně Já mám něco málo přes 38tis za 6 let a 4měs
Blahoželám, ale já si aj tak myslím že Lada nestarne a Granta už vôbec
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Aby to tu neumřelo. Grantičce jsem s blížící se sezónou dálkových jízd jakýmsi sprejem a hodně pofidérním způsobem vyčistil klimatizaci a ventilaci. Též dostala nový kabinový filtřík.
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107, VAZ 1117
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
To taky, ale primárně jsem to stříkal přes běžící ventilátor co vypadá jak by řekl JmJ jako kolotoč pro křečka . Sprej nebyl pěnový, ale takový tekutý rychle odparný. Asi i účinný protože jsem měl pak pocity hynoucí bakterie .
Po zime to treba A po umytí poriadne presušiť celé auto, no mňa čakajú tie podbehy, vyhodil si tie penové kraviny spod blatníkov alebo si ich naimpregnoval sprejom na vodu a nechal tam?
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Jestli myslíš ty svislé molitany mezi podběhem a blatníky tak ty jsem nasytil silikonovým sprejem a vrátil zpátky. Ty malé vycpávky navrchu jsem jen otřel od prachu a vrátil zpět.
ano myslel som na tú sivočiernu penu - svislé molitany medzi podbehom a blatníkom, vozím to už rok v kufri
Grantička pokořila nájezd 10200 km. Za odměnu jsem jí vyměnil olejíček v motoru a interiér obohadil o světlé potahy co z dálky působí dojmem kůže . Barbuška si totiž stěžovala, že v létě je na zadních černých sedačkách od sluníčka moc horko. Tak snad se jí bude cestovat příjemněji .
Přílohy
Ano, však je to už přes rok a pokaždé když s tím jedu tak mám takový slavnostní pocit . Koneckonců i když jedu 2107 tak se cítím vyjímečně, ale tam je to dáno jistou exotičností toho stroje mezi jinými účastníky silničního provozu . A když jedu Kalinou tak zažívám tak silné emoce, že se to ani vypovědět nedá .