![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátor: Moderátoři
Je to automatickou úpravou textu v smartfone, ale to ti asi budem ťažko vysvetľovaťRoman-Zilina píše:a cim to polievasrastie to lepsie, ked to polievas
![]()
Ano, treba takova plzenska pivnice v km je k obraceni uplne idealni, zvlast kdyz mas poruce zamestnance blazinceFOMA píše:Přesně tak, opravdu a vážně ne, pokud někdo trpí nedostatkem sociálního kontaktu...(a má pocit solvíčkaření apd.), nechť se laskavě obrací na příslušné organizace či zařízení
Já bych tu rozhodně naše mínění na podobné výlevy zanechal. Ať je jasno.JmJ píše: Smazte posledich par zprav a je to. Zadny srani s tim.
Katalyzátor snad hned za čerstva vyřízne, ne?Dusan píše:Dolievanie nevadi, horsie su sadze v katalizatoroch
Říkal jsem si, že mi s překladem pomůže strýček Gůgl, ale po zadání https://translate.google.cz/?hl=cs#view ... text=smart mi to řeklo tolik kladných přívlastků, že je to na jednoho až moc …Teepee píše:A co teda je ten smartfón?
Ono je to dobrá vec, len to treba čítať po sebe. No a keď to píšem bez okuliarov, tak intelektuáli - začiatočníci z toho majú ohromnú zábavuTeepee píše:Patří to nejen do tohoto tématu, ale kluci, když už tam ty našeptávače máte, tak je používejte a nebo to vypněte, někdy se zprzněná slovenská hantýrka fakt blbě čte.