A pretože Lada nekončí samozrejme sa objavujú aj nové predajné miesta a toto konkrétne v Nitre, snáď novinárom nepokazím zas deň a nepukne im žilka
Novozámocká ulica v Nitre.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Vlhkost od travy a celkovo od hliny. U nas v robote to je vecny problem, preto sa musia skladove vozidla pravidelne prebrzdovat. A to stojime na strku.
Potvrdzujem, keď som stál na chalupe na trávniku pred garážom ešte s renaultom veľmi sa mu to nelúbilo (kvalitne skorodoval), len zvieratkám a vtáčikom
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Dnes bol asi Lada deň, po umytí kočky som ju šiel prevetrať okolo Bratislavi na Senec..a Lada Lada Lada..NIva Vesta Granta.. Vesta SW a Granta Sedan? (Vesta a Granta na fotkách) Jazdili len pár stoviek metrov v rozostupe pri Bernolákove..ale boli myslím z GA