Odporucam nasledovat kroky Maja, akurat je nevyhnutnost vlastnit nivuViko píše:Presne z takýchto skúseností sa vo mne vynorila idea, že dobrý byt nemá okolo seba ďalšie byty.
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
Odporucam nasledovat kroky Maja, akurat je nevyhnutnost vlastnit nivuViko píše:Presne z takýchto skúseností sa vo mne vynorila idea, že dobrý byt nemá okolo seba ďalšie byty.
Hej no, ja sa odjebem na dedinu kde nic neni, a nielen ze si vstavanie posunem o hodinu skor, ale este ma aj jebne kazde rano cestou do prace ked pojdem 10-15 km o 45mint dlhsie. To by moje dusevne zdravie uz naozaj nerozchodilo. Este sa len zamyslim a uz mi pri tej myslienke volajte friškú.JmJ píše:Ono je to tak, ze vschini touzi bydlet ve velkomeste. Zkuste na to jit z jine strany a odjebat sa nekam do mensiho mesta. Tam jednak auto zdaleka neni tak treba na jizdu po meste a druhak tam zatim nenastava takova bytova a parkovaci hruza. Vim, ze se to snadno rika a hur dela, ale jine reseni to cele asi nema. Kde je vysoka poptavka a mala nabidka, tam jsou vysoke ceny a problemy....
Jako mlady perspektivni kadr musis vytvorit pro sebe a par dalsich pracovni prilezitosti v miste bydlisteViktor.A píše:Hej no, ja sa odjebem na dedinu kde nic neni, a nielen ze si vstavanie posunem o hodinu skor, ale este ma aj jebne kazde rano cestou do prace ked pojdem 10-15 km o 45mint dlhsie. To by moje dusevne zdravie uz naozaj nerozchodilo. Este sa len zamyslim a uz mi pri tej myslienke volajte friškú.JmJ píše:Ono je to tak, ze vschini touzi bydlet ve velkomeste. Zkuste na to jit z jine strany a odjebat sa nekam do mensiho mesta. Tam jednak auto zdaleka neni tak treba na jizdu po meste a druhak tam zatim nenastava takova bytova a parkovaci hruza. Vim, ze se to snadno rika a hur dela, ale jine reseni to cele asi nema. Kde je vysoka poptavka a mala nabidka, tam jsou vysoke ceny a problemy....
Sused mal zrejme velmi paradne kachlicky ked unas museli toto vymyslet.Křečík Barbuška píše:To je na pres hubu.