Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania
Moderátor: Moderátoři
Re: Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania
Áno, už asi týždeň alebo dva. Konečne to spojazdnili.
Vcera videne dve sw crossky pred predajnou v PO. Biela a oranzova.
Lada Vesta sw cross ICE
Inak ma zaujíma tá modrá crosska čo všetci čakáme na fotku len neviem aká je ta modrá, lebo existuje aj v modrej metle.
Naposledy upravil(a) Liftback dne úte bře 05, 2019 14:22, celkem upraveno 1 x.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Chvilu som o modrej uvazoval aj ja, ale ked som ju videl nazivo v colnom sklade, strieborna mi prisla najkrajsia
Lada Vesta sw cross ICE
Keby bola takáto modrá, by bola super, ale ten odtieň, ktorý dávajú na 1,6 je pekný, len keď na ňu svieti slnko. Strieborná je fakt super. Ale čierna je čierna...jozfab píše:Chvilu som o modrej uvazoval aj ja, ale ked som ju videl nazivo v colnom sklade, strieborna mi prisla najkrajsia
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Tiež som zvedavá na odtieň.V našom dvore parkuje Vesta sedan, modrá,ale odtieň je tmavomodrý,nie taký svetlý,ako na tej fotke.Videli ste najnovší autožurnál,mrknite na YouTube,testovala sa Lada Vesta SW cross.
Sem sa dovážajú iba tmavé modré. Na obrázku v strede je jedna z nich minulý týždeň v colnom sklade v KE. Spolu tam boli asi štyri modré a všetky rovnaké.Naaja píše:Tiež som zvedavá na odtieň.V našom dvore parkuje Vesta sedan, modrá,ale odtieň je tmavomodrý,nie taký svetlý,ako na tej fotke.Videli ste najnovší autožurnál,mrknite na YouTube,testovala sa Lada Vesta SW cross.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
na fotkách to vypadá jako tradiční krabičácká světlá tmavěmodrá, ale barvy v reálu vypadají obvykle mnohem líp než na fotkách
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
No tu je ten odtieň dosť skreslený silnou vrstvou prachu z cesty. Tá modrá je tmavšia. Na porovnanie tá Vesta vedľa je čierna
Aha - on na fotce není velký rozdíl Prach dělá svéDuko píše:No tu je ten odtieň dosť skreslený silnou vrstvou prachu z cesty. Tá modrá je tmavšia. Na porovnanie tá Vesta vedľa je čierna
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Tusim prisli auta vo vybave lux, cakaju v colnom sklade.
Takze niektory sa dockaju.
Takze niektory sa dockaju.
Ako dlho trvá preclenie? A kedy príde to auto na predajňu?
To je ťažko povedať. Jedna modrá bola už preclená keď som tam bol a ostatné postupne prevážali. Podľa toho ako ich prevážali, tak ostatné modré boli na opačnej strane, čiže medzi poslednými. Máš už VINko?
Uz bolo napisane. Najprv colnica, potom slovlada skontroluje auta, software, vybavu a az tak ide k predajcovy, ktory auto umyje a pripravy na predaj.