Lada Vesta Cross
Moderátor: Moderátoři
Re: Lada Vesta Cross
Lada 2101 r.v.1980 (1998-2007)/Lada Samara r.v.1990 (2007-)/Lada 2112 r.v.2002 (2010-2020)/Lada Kalina Cross r.v.2016 (2016-)/Lada Vesta SW Cross r.v.2019 (2020-)
Dobré videjko
Lada forever
Lada forever
Ahojte.
Napriek mnohým negatívnym názorom sme sa s manželom nedali odradiť a dnes si užívam novučkú crossku (šedá metalíza tmavá). Som viac ako nadšená. Zatiaľ jazdím prvý týždeň a iba sa spolu zoznamujeme , stále sa len učím čo kde ako ale nemenila by som. Mali sme peugeot, toyotu, ale proste toto ma úplne dostalo. A reakcie na parkoviskách - sa len usmievam, keď vidím ako cudzí chlapi chodia dookola a okukávajú a neveria, že táto kráska je naozaj Lada. Chcem sa spýtať, nie je tu niekto zo Žiliny alebo okolia? Resp. neplánujete v blízkej dobe niekde na Slovensku nejaký zraz? Neviem sa ešte zorientovať vo fóre a asi to tu niekde bude.... ĎAKUJEM
Napriek mnohým negatívnym názorom sme sa s manželom nedali odradiť a dnes si užívam novučkú crossku (šedá metalíza tmavá). Som viac ako nadšená. Zatiaľ jazdím prvý týždeň a iba sa spolu zoznamujeme , stále sa len učím čo kde ako ale nemenila by som. Mali sme peugeot, toyotu, ale proste toto ma úplne dostalo. A reakcie na parkoviskách - sa len usmievam, keď vidím ako cudzí chlapi chodia dookola a okukávajú a neveria, že táto kráska je naozaj Lada. Chcem sa spýtať, nie je tu niekto zo Žiliny alebo okolia? Resp. neplánujete v blízkej dobe niekde na Slovensku nejaký zraz? Neviem sa ešte zorientovať vo fóre a asi to tu niekde bude.... ĎAKUJEM
Se srazem chvíli počkej, je nás tu docela dost co na Vesty čekáme a přijdou během jara. Nám by měla přijít během dubna/apríla. Pokud by se konal nějaký sraz Vest v blízkosti pomezí SK/CZ dorazil bych klidně i já
Naposledy upravil(a) FOMA dne ned bře 03, 2019 16:00, celkem upraveno 1 x.
Lada 21061(1986) 1986-2008(198 000km)
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km)
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní
Lada = Levné A Dobré Auto
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km)
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní
Lada = Levné A Dobré Auto
A hlavně všechny Vesty musíme do Mnicháče, ne ?
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Tož Ziva - vítej v hejnu a ať dělá nové VAZidlo jen radost
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
ĎAKUJEM , aj za prijatie do skupiny
OK, s radosťou počkámFOMA píše:Se srazem chvíli počkej, je nás tu docela dost co na Vesty čekáme a přijdou během jara. Nám by měla přijít během dubna/apríla. Pokud by se konal nějaký sraz Vest v blízkosti pomezí SK/CZ dorazil bych klidně i já
Prajem rovnako veľa pekných kilometrov s novou Ladou a na čumilov si treba navyknúť a pripraviť sa na ich zvedavé otázky
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Mohli by sme spískať niečo na Bukovej. Je tam pekne a blízko ku hranici...ziva píše:ĎAKUJEM , aj za prijatie do skupiny
OK, s radosťou počkámFOMA píše:Se srazem chvíli počkej, je nás tu docela dost co na Vesty čekáme a přijdou během jara. Nám by měla přijít během dubna/apríla. Pokud by se konal nějaký sraz Vest v blízkosti pomezí SK/CZ dorazil bych klidně i já
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Terminy sa riesia tu
https://forum.ladaklub.com/viewtopic.ph ... &start=375
https://forum.ladaklub.com/viewtopic.ph ... &start=375
Termín Bukovej sa prejednáva tu: https://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?f=22&t=24278Duko píše:Mohli by sme spískať niečo na Bukovej. Je tam pekne a blízko ku hranici...ziva píše:ĎAKUJEM , aj za prijatie do skupiny
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Ahojte, dnes som mal možnosť sa previesť na novej(úplne novej-40 km) Cross-ke. A oproti môjmu sedanu som si všimol, že volant ide trochu ťažšie ako na mojej sedanovej a tiež aj radenie, a ostrekovače striekali iba na stred, nie ako na mojej na ktorej to pekne rozprašuje po celom skle(až na ten ľavý spodný roh ktorý sa tu už preberal). Kto z vás má Crossku, resp. tí čo mali možnosť jazdiť aj so sedanom(až to majú možnosť porovnať), je toto normálne na crosske, resp. sa to časom"vybehá", alebo len na tej na ktorej som sa viezol mala tieto veci v neporiadku? A ináč, na výkone(ako tu už bolo spomínané...) som aspoň subjektívne, nejako dramaticky rozdiel nezaznamenal, že by tam nejako extra chýbali tie 3 kw, a že by ešte aj tie 17-tky niečo extra uberali.... A ozaj, už niekto z vás na crossku montoval aspoň nejaké zásterky? Dajú sa vôbec kúpiť...? Lebo mne (oproti môjmu, ktoré má aj predné aj zadné) príde ta crosska bez nich taká "nedorobená" . Nie že by tam chýbali kvôli ochrane(však je všetko oplastované), ale určite sa bude viac špiniť bez nich.
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
Zasterky mam objednane ale kedy budu neviem
Ak sa tu viac poprehrabujes, zistis, ze mnohi z nas tu uz zastierky a ine doplnky mame.Jajo píše:A ozaj, už niekto z vás na crossku montoval aspoň nejaké zásterky? Dajú sa vôbec kúpiť...?
Lada Vesta sw cross ICE