Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania
Moderátor: Moderátoři
Re: Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania
áno sú to ochranné fólie, poniektoré vozidlá majú niekedy nastriekaný aj ochranný vosk alebo inú "gebuzinu" čo ide otrasne dole, ale pri Lade to nie je ten prípad, ale aj tak chodia pri preberaní často vozidla doškriabané a musí sa to riešiť
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Třeba se dočká i Naaja - je tam i modrá
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Dnes som volala do predajne a predajca mi povedal,že začiatkom marca by mohol mať oranžovú,tak neviem teraz,či zobrať tú, alebo ešte počkať na modrú.
Já odložil nákup nové Priory o 3 měsíce také kvůli modré, která ale v té době nebyla v nabídce. Když nebyla ani v další dekádě šel jsem radši do vínové a dobře jsem udělal - později už by mi ji CS-AutoLada nedodala.Naaja píše:Dnes som volala do predajne a predajca mi povedal,že začiatkom marca by mohol mať oranžovú,tak neviem teraz,či zobrať tú, alebo ešte počkať na modrú.
A čakáš na LUX ku alebo ICE? Ak chceš ICE, tak v Ga majú ihneď k odberu oranžové aj čiernu.Naaja píše:Dnes som volala do predajne a predajca mi povedal,že začiatkom marca by mohol mať oranžovú,tak neviem teraz,či zobrať tú, alebo ešte počkať na modrú.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
ICE.Ale počkáme na modrú.Že teraz vybavovali objednávky z mája.
- hipoforlakus
Uz mame aj my nasu doma
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
Gratulka Ať dělá jen radosthipoforlakus píše:Uz mame aj my nasu doma
- hipoforlakus
Tu je aj foto...hipoforlakus píše:Uz mame aj my nasu doma
Tak nejake auta v Ke slovlade este su, tak sa niektory este dockaju snad tento mesiac.
Gratuluju. Máš to i s oranžovým interiérem?hipoforlakus píše:Tu je aj foto...hipoforlakus píše:Uz mame aj my nasu doma
- hipoforlakus
Nie. Ako keby Luxky chodili len zo sedymLubosh74 píše:Gratuluju. Máš to i s oranžovým interiérem?hipoforlakus píše:Tu je aj foto...hipoforlakus píše:Uz mame aj my nasu doma
Taky čekáme Luxku. Necháme se překvapit jaký bude vnitřek. Ani ta šedá není marná.hipoforlakus píše: Nie. Ako keby Luxky chodili len zo sedym
V GA má momentálne na výber ešte zo štyroch farieb .Duko píše:A čakáš na LUX ku alebo ICE? Ak chceš ICE, tak v Ga majú ihneď k odberu oranžové aj čiernu.Naaja píše:Dnes som volala do predajne a predajca mi povedal,že začiatkom marca by mohol mať oranžovú,tak neviem teraz,či zobrať tú, alebo ešte počkať na modrú.
Lada 2101 r.v.1980 (1998-2007)/Lada Samara r.v.1990 (2007-)/Lada 2112 r.v.2002 (2010-2020)/Lada Kalina Cross r.v.2016 (2016-)/Lada Vesta SW Cross r.v.2019 (2020-)
Máš ju čačanú. Nech poslúcha.hipoforlakus píše:Tu je aj foto...hipoforlakus píše:Uz mame aj my nasu doma
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.