Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania
Moderátor: Moderátoři
Re: Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania
Jáj áno to som akosi doplietol tá čierna kráska patrila na parkovisko v Lada Galante. Inak prebehlo aj neplánované mikrostretko kde sa k nám pripojila jedna biela vesta sedan a zhovorčivý nadšený majiteľ došla jedna granta sedan Ice a kalina cross v bielej farbe a samozrejme ešte jedna z prvých ak nie prvä kroska s červenými polepmi ale o tom inde a inokedy
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
- hipoforlakus
Tak stale cakam vraj nasa vesticka bola v piatok nalozena na kamion v colnom sklade.
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
A kde si objednával? Vo štvrtok som bol v Ga a došiel poloprázdny kamión, vyložil jednu a išiel preč. Nechápem, prečo to takto dovážajú po jednom kuse...hipoforlakus píše:Tak stale cakam vraj nasa vesticka bola v piatok nalozena na kamion v colnom sklade.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
- hipoforlakus
Praveze v galante. Ja uz mam aj zmluvu s VINkom takze uz cakam na konkretne auto.Duko píše:A kde si objednával? Vo štvrtok som bol v Ga a došiel poloprázdny kamión, vyložil jednu a išiel preč. Nechápem, prečo to takto dovážajú po jednom kuse...hipoforlakus píše:Tak stale cakam vraj nasa vesticka bola v piatok nalozena na kamion v colnom sklade.
Oranžových metiel ice tam bolo habadej, ale neviem,či tú, ktorú vyložili v akej bola výbave. No veď sa dočkáš.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
No... mám pocit, že autá prišli, trh je zaplnený, nikto sa nepochváli, diskusia zamrzla....
- hipoforlakus
Od pondelka mam auto v Galante a zajtra by malo byt pripravene na prevzatie potom sa pochvalim
Bingoooo!! Tak to môžeme potom urobiť aj mikrozraz niekde v Ba Hádam sa niekto ešte pridáhipoforlakus píše:Od pondelka mam auto v Galante a zajtra by malo byt pripravene na prevzatie potom sa pochvalim
Vcera nam pred robotou zastavil kamion s Vestami. Smeroval von z Kosic
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Ja už ju mám 2 týždne doma tak si užívamCory píše:Vcera nam pred robotou zastavil kamion s Vestami. Smeroval von z Kosic
Lada Vesta sw cross lux
- hipoforlakus
Postni fotoLeo123 píše:Ja už ju mám 2 týždne doma tak si užívamCory píše:Vcera nam pred robotou zastavil kamion s Vestami. Smeroval von z Kosic
Foto inerrieru? Tlacidiel. Na strednom paneli, foto tlacidiel ohrevu sedadiel a fotka stredoveho tunela zadnych pasazierov?
Prídem domov pofotim . Interiér je oranžový okolo radia čierny leskly rám tak isto aj listy na dverách . Tlačítko na ohrev predného skla je samostatne tak ako aj zadného . Ohrev sedadiel vpredu aj vzadu trojstupňovy . Na fukaroch mám strieborné rámy zasa . Vyzerá to zaujímavo .Dusan píše:Foto inerrieru? Tlacidiel. Na strednom paneli, foto tlacidiel ohrevu sedadiel a fotka stredoveho tunela zadnych pasazierov?
Lada Vesta sw cross lux
Tie lesklé a strieborné lišty si vychutnáš, keď bude svietiť slnko
- Křečík Barbuška
Tak je trošku přejede šmirglem a bude to dobrý .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107