Moderátor: Moderátoři
Snad usnuKřečík Barbuška píše:A to jako budes klidne spat s vedomim jak v odstavenem neprohratem motoru ve valcich hloda agresivni kondenzat? O vyfuku nemluve![]()
.
No, pokud je benzin spadly po delsim stani, tak to rozhodne stoji vic nez 3 otoceni motorem, spis tak tricet, coz treba moje 9 let stara baterka v teplotach pod nulou po delsim stani uz uplne z vesela neda. Takze pekne nacepuju, starter z tezka prevali dvakrat - trikrat motorem a uz to vrci. Bez nacepovani bych to urcite nedal.Laďuša píše:To je za to cupování. Proč cupovat, když máme luxus elektrickýho startéru? Pak si z nás nemají dělat prču, že na každý startování musíme lézt pod kapotu. Přitom to stojí tři otočení motorem navíc a energeticky je to zpátky eště před první křižovatkou. Je mi líto tutoho zženšťování Žigulíků.
Tak já si pomohu klikou, už vím, že musí být na třetí hodinu (ev.180°), naštestí u 01 i 03 stejněKřečík Barbuška píše:Me ten ritual vadi neb pokazde kdyz ho chci realizovat tak zjistim, ze motor zastavil blbe a nelze ruco cerpat. Tak to s pocitem, ze jsem debil zabouchnu a jdu trapit baterku.
Právě že ne....Křečík Barbuška píše:A pred startem jsi benzin nacupoval a klikou motorem protocil?![]()