LADA Vesta SW Cross - zmena ceny objednávky
Moderátor: Moderátoři
LADA Vesta SW Cross - zmena ceny objednávky
Ahojte,
už všetci dobre viete, že cena od poslednej dodávky vozidiel na Slovensko sa navyšuje (online cenník na oficiálnej stráne LADA Slovensko ešte nie je zverejnený).
Po uzatvorení zmluvy, v ktorej sa píšu nasledovné údaje:
- typ vozidla (LADA Vesta SW Cross)
- farba vozidla (metalíza)
- výbava vozidla (LUXE)
- a výsledná cena vozidla (14 790 € podľa katalógovej ceny)
Zaujíma ma to preto, pretože ďalej v zmluve nie je špecifikované, že čo výbava LUXE zahŕňa.
Moja otázka znie: Ako je možné, že po záväznej objednávke vozidla v lete 2018 a dodávke vozidla v januári 2019 sa môže cena navyšovať aj pre mňa???
Ďakujem za vaše postrehy, komentáre.
už všetci dobre viete, že cena od poslednej dodávky vozidiel na Slovensko sa navyšuje (online cenník na oficiálnej stráne LADA Slovensko ešte nie je zverejnený).
- výbava vozidla (LUXE)
Zaujíma ma to preto, pretože ďalej v zmluve nie je špecifikované, že čo výbava LUXE zahŕňa.
Moja otázka znie: Ako je možné, že po záväznej objednávke vozidla v lete 2018 a dodávke vozidla v januári 2019 sa môže cena navyšovať aj pre mňa???
Re: LADA Vesta SW Cross - zmena ceny objednávky
Lebo lada.
Navyse si dostala v lux vybave, vyhrievane predne sklo a vyhrievane zadne sedacky (a tusim usb na nabijanie pre zadnych pasazierov)
To povodna luxka nemala.
A navyse podakuj EU lebo mas tam naviac veci aby to splnalo Euro6d normu.
Preto je cena vyssia. Cakam ze o cca 500E
Navyse si dostala v lux vybave, vyhrievane predne sklo a vyhrievane zadne sedacky (a tusim usb na nabijanie pre zadnych pasazierov)
To povodna luxka nemala.
mixaeella píše:Ahojte,
- výbava vozidla (LUXE)
Toto sme už písali aj my z Dušanom.
Objednávka v roku 2018 cena 14790€ a zrazu cena o 500 € viac a nikto nevie za čo presne . Zistili sme vyhrievané sedačky vzadu . A ďalej neviem okno vyhrievané bolo odzaciatku . Veľa ľudí zrušilo objednávky koli tej cene .
Lada Vesta sw cross lux
Ja som objednával našu KALINU CROSS LUX v decembri 2016 pred 10.12., so zálohou 1000€ u predajcu v Ružomberku "AUTOSUN" a predajca ma informoval, že každým rokom od 1.1. ceny stúpajú ale ma sa to nedotkne, lebo objednávka už bola urobená v roku predošlom (2016). A aj tak bolo, cena nášho modelu išla hore asi o 300€, ale ja som v marci 2017 platil starú cenu.
ŠKODA 100/110LS (1971) od 1989 – 2002, RENAULT 21 GTD (1991)od 2002 – 2018, KEEWAY SilverBlade 125EFI od 2014, LADA 2194 CROSS LUX (2017) od 2017, LADA 2112 1,5 GLI (2002) od 2020, , LADA 2194 CROSS LUX (2016) od 2023
Aj nám to tak bolo povedané ale bohužiaľ to neplatí všetci majú výšku sumuKRAES píše:Ja som objednával našu KALINU CROSS LUX v decembri 2016 pred 10.12., so zálohou 1000€ u predajcu v Ružomberku "AUTOSUN" a predajca ma informoval, že každým rokom od 1.1. ceny stúpajú ale ma sa to nedotkne, lebo objednávka už bola urobená v roku predošlom (2016). A aj tak bolo, cena nášho modelu išla hore asi o 300€, ale ja som v marci 2017 platil starú cenu.
Lada Vesta sw cross lux
A menila sa len cena kvôli kurzu alebo sa tam menilo niečo aj vo výbave?KRAES píše:Ja som objednával našu KALINU CROSS LUX v decembri 2016 pred 10.12., so zálohou 1000€ u predajcu v Ružomberku "AUTOSUN" a predajca ma informoval, že každým rokom od 1.1. ceny stúpajú ale ma sa to nedotkne, lebo objednávka už bola urobená v roku predošlom (2016). A aj tak bolo, cena nášho modelu išla hore asi o 300€, ale ja som v marci 2017 platil starú cenu.
V našom prípade údajne zmenili náplne v klimatizácii a že ta je drahšia asi o 260€. Ale na druhej strane, naša KALINA CROSS lux nemala už vo farbe spätné zrkadla a nastavitelné sedadlo vodiča výškovo.mixaeella píše:A menila sa len cena kvôli kurzu alebo sa tam menilo niečo aj vo výbave?KRAES píše:Ja som objednával našu KALINU CROSS LUX v decembri 2016 pred 10.12., so zálohou 1000€ u predajcu v Ružomberku "AUTOSUN" a predajca ma informoval, že každým rokom od 1.1. ceny stúpajú ale ma sa to nedotkne, lebo objednávka už bola urobená v roku predošlom (2016). A aj tak bolo, cena nášho modelu išla hore asi o 300€, ale ja som v marci 2017 platil starú cenu.
ŠKODA 100/110LS (1971) od 1989 – 2002, RENAULT 21 GTD (1991)od 2002 – 2018, KEEWAY SilverBlade 125EFI od 2014, LADA 2194 CROSS LUX (2017) od 2017, LADA 2112 1,5 GLI (2002) od 2020, , LADA 2194 CROSS LUX (2016) od 2023
Pozeral som inzeráty na Nových autách a tam niektorí predajcovia predávajú Crossky ICE 2019 za starú cenu a niektorí za novú. Nechápem to. Mixaeella a kde si kupovala auto? Totiž u Slovlady je možné všetko. Mne dali inzerovanú zľavu do 5% z ceny vozidla pri nákupe na meniny neuveriteľných 0,9% a ďalšiemu záujemcovi už pre istotu nedali zľavu vôbec, hoci spĺňal podmienky, lebo "vozidlá idú dobre na odbyt"
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
- hipoforlakus
Ja som dnes volala PetroCars a tam mi potvrdili zvysenu cenu za SW Cross Luxe o 490€.
Tak uvidime aka pride faktura.
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
A ktory predajca rozmysla? U koho si kupoval? Porad, nech nabuduce neurobim rovnaku chybu a nepojdem tam, kde som objednavala teraz.KRAES píše:V našom prípade údajne zmenili náplne v klimatizácii a že ta je drahšia asi o 260€. Ale na druhej strane, naša KALINA CROSS lux nemala už vo farbe spätné zrkadla a nastavitelné sedadlo vodiča výškovo.mixaeella píše:A menila sa len cena kvôli kurzu alebo sa tam menilo niečo aj vo výbave?KRAES píše:Ja som objednával našu KALINU CROSS LUX v decembri 2016 pred 10.12., so zálohou 1000€ u predajcu v Ružomberku "AUTOSUN" a predajca ma informoval, že každým rokom od 1.1. ceny stúpajú ale ma sa to nedotkne, lebo objednávka už bola urobená v roku predošlom (2016). A aj tak bolo, cena nášho modelu išla hore asi o 300€, ale ja som v marci 2017 platil starú cenu.
Radsej to tu verejne pisat nebudem. Nema to zatial ziadnu dohru s mojim mozno buducim autom .
Ak budu nove Nivy exterierovo a interierovo rovnake ako to prezentovali minuly rok, tak by som do toho rozhodne sla. To bola laska na prvy pohlad z mojej strany
A pytal si sa aj preco zvysovali cenu? Ide iba o tie vyhrievane zadne sedadla??hipoforlakus píše:Ja som dnes volala PetroCars a tam mi potvrdili zvysenu cenu za SW Cross Luxe o 490€.
Dusan píše:Lebo lada.
To povodna luxka nemala.
Ceny nezvýšili dealeri, ale importér, ktorý im pošle faktúru o 500 EUR vyššiu a to "musí" zaplatiť zákazník... bohužiaľ je to daň za EURO 6D TEMP, VÝROBCA fakturuje za všetky vozy dodané importérom do EU vyššie ceny bez ohľadu na to, kedy boli uzavreté objednávky, tj. v roku 2018. Ono tie testy na EURO 6D TEMP musí niekto zaplatiť a to je koncový zákazník v EU... mohli sa na to vykašľať a do EU ukončiť dovoz... AutoVAZ by tých "pár" áut pre EU rozhodne nepoložilo.
Výbavy ostávajú identické, nič sa nemení, nič naviac tam nebude, u LUXE bude samozrejme vyhrievané čelné sklo a zadné sedadlá.
Motor bude mať výkon 75 kW a nie 78 kW, tak som zvedavý, aký to bude pocitový rozdiel voči "starej" 78 kW verzii... buďme radi za atmosféru 1,6
Výbavy ostávajú identické, nič sa nemení, nič naviac tam nebude, u LUXE bude samozrejme vyhrievané čelné sklo a zadné sedadlá.
Motor bude mať výkon 75 kW a nie 78 kW, tak som zvedavý, aký to bude pocitový rozdiel voči "starej" 78 kW verzii... buďme radi za atmosféru 1,6
Obětovaní koně viz vlákno o plnění Euro6d-TEMP ... teda pokud má někdo žaludek je vidět naživo, teda namrtvo
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Je přece do nebe jasné, že zdražení je z 99% kvůli Euro 6d - Temp. A je i zcela jasné, že si to musíme zaplatit zde my zákazníci v EU. Přece náš trh nebudou dotovat zákazníci z RU apd. ..... proč by taky, že (těm je úplně fu(c)k v čem tu jezdíme). No a jak píš hore Adam T. buďme rádi, že Lada z EU trhu nezmizla úplně a nadobro. Kvůli navýšení ceny o 500euro rozhodně nemíním rušit objednávku. To je opravdu malá překážka na to, abych se nové Lady vzdal
O další prodejní a cenové politice či koneckonců setrvání značky na našem trhu rozhodnou nejspíš samotné prodeje. Pokud se budou vyplácet Lada tu bude, pokud ne nikdoprodej Lady v EU dotovat rozhodně nebude.
O další prodejní a cenové politice či koneckonců setrvání značky na našem trhu rozhodnou nejspíš samotné prodeje. Pokud se budou vyplácet Lada tu bude, pokud ne nikdoprodej Lady v EU dotovat rozhodně nebude.
Lada 21061(1986) 1986-2008(198 000km)
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km)
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní
Lada = Levné A Dobré Auto
Lada 21113(2001) 2008-2024(250 530km)
Ford Fusion 1.4 16v 2012-nyní
Lada Vesta SW Cross (Bastion) 2019 -nyní
Lada 21120(2004) (Rozmar) 2023 - nyní
Lada = Levné A Dobré Auto
- Křečík Barbuška
Třeba budete mít štěstí a už v tom budete mít ty nekopnutelné motůrky co jima na podzim vyhrožovali. To by za těch pět stovek evropských stálo .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107