Lada vesta sedan Dec. 2108
Moderátor: Moderátoři
Re: Kúpa novej lady Vesty sedan
Já bych ty Vánoce neodsuzoval, sice Velikonoce jsou důležitější, co si budeme povídat, ale i ty Vánoce mají něco do sebe
Pípání na volantě neznám, to mi nedělá - to je co ?
Rozsvícení při odemknutí - v mém elektropaketu jsem Nbx_Remote_lighting_CF nenašel, pokud ho tam budeš mít, můžu to (na Tvoji zodpovědnost) zapnout
Hmlovky do zákrut nejsou problém.
Časové detaily do SZ.
Pípání na volantě neznám, to mi nedělá - to je co ?
Rozsvícení při odemknutí - v mém elektropaketu jsem Nbx_Remote_lighting_CF nenašel, pokud ho tam budeš mít, můžu to (na Tvoji zodpovědnost) zapnout
Hmlovky do zákrut nejsou problém.
Časové detaily do SZ.
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Keď ovládam hlasitosť, pipa to...akože rozumie :-/
Vianoce neodsudzujem, iba ma sere, jak už od augusta na tom "Tesco" zarába..
Doma som našiel to OBD, či jak sa to volá.
Tak možno ešte stiahnem program a pozriem sa na to sám:-)
Ak si manuálne zručný, možno by sme mohli skôr skúsiť namontovať piesty do kufra:-)
Dobre, detaily dohodneme na sz.
Vianoce neodsudzujem, iba ma sere, jak už od augusta na tom "Tesco" zarába..
Doma som našiel to OBD, či jak sa to volá.
Tak možno ešte stiahnem program a pozriem sa na to sám:-)
Ak si manuálne zručný, možno by sme mohli skôr skúsiť namontovať piesty do kufra:-)
Dobre, detaily dohodneme na sz.
RoboRobo píše: Vedel by si mi vypnúť pipanie na volante
..zapni rádio, stlač a chvíľu podrž otočný ovládač (tým sa dostaneš do "Setup system"), otáčaním ovládača prejdi na "Setup system Beep", stlač otočný ovládač, zvoľ "Beep OFF" a ďalším stlačením potvrď...a je to, pípanie je vypnuté!
Dík, Podbeľ, skúsim!:-)
Edit: pípanie vypnuté, paráda!:-)
Naposledy upravil(a) Robo dne ned pro 16, 2018 20:55, celkem upraveno 1 x.
Dokážeš po bez problémov sám na parkovisku. Robím to pravidelne.kednok píše:Kde mi aktualizujú mapu v navigácii lada vesta? Ďakujem
Lada Vesta LUX sedan (červená), moja od 12/2017 (vyr. 9/2017 (mod. 2018)), prevodovka Renault JH3
LADA Bohorodička - Nebeská matka Väčšiny Svetlých Bohov Veľkej Rasy, Ochrankyňa národov Veľkej Rassénie, Bohyňa Krásy a Ľúbosti
VESTA - Nebeská Bohyňa Ochrankyňa Prastarej Múdrosti Vyšších Bohov, Bohyňa Jari a Ľúbosti, Ochrankyňa Obnovujúceho sa Sveta
LADA Bohorodička - Nebeská matka Väčšiny Svetlých Bohov Veľkej Rasy, Ochrankyňa národov Veľkej Rassénie, Bohyňa Krásy a Ľúbosti
VESTA - Nebeská Bohyňa Ochrankyňa Prastarej Múdrosti Vyšších Bohov, Bohyňa Jari a Ľúbosti, Ochrankyňa Obnovujúceho sa Sveta
a preto naši predkovia oslavovali kračúň- najkratší deň v roku a vychádzal približne na 21.12. Jeden z najväčších vtedajších sviatkov. S príchodom kresťanstva sa z toho stali Vianoce. Dátum +- ...Georgius píše:Já bych ty Vánoce neodsuzoval
Ešte dodnes starý ľudia používajú výraz "na krátkie" alebo na "kračuň".
Proto jsem linkoval odkaz. Já jsem první aktualizaci provedl za jízdy s nově přebraným vazidlem na trase Vyškov-Veverská Bitýška - ale měl jsem kvalitní bojovou přípravu, takže to šlo raz dva.Libi71 píše:Dokážeš po bez problémov sám na parkovisku. Robím to pravidelne.kednok píše:Kde mi aktualizujú mapu v navigácii lada vesta? Ďakujem
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
Grafi, mimochodom (chlapi snáď odpustia mimotému), pozri na sériu kníh "Zvonící Cedry Ruska".
Je o našej kultúre, aj keď väčšine ľudí sa to bude zdať fantastické.
...tak prinajhoršom si teda zaobstaráš pekné rozprávky..
Mňa tie knihy (nielen) dosť zmenili.
PS: nezdieľam Laubertov pohľad na Megreho...
Mimochodom, vydal sa ju hľadať do Ruska (Laubert) a tam začala jeho cesta - vyhľadal si ho niekto z vonkajšieho kruhu.
Dnes už je (Laubert) podľa mňa dosť pod vplyvom "nie našich", svedčia o tom niektoré jeho články za posledných pár mesiacov..
Je o našej kultúre, aj keď väčšine ľudí sa to bude zdať fantastické.
...tak prinajhoršom si teda zaobstaráš pekné rozprávky..
Mňa tie knihy (nielen) dosť zmenili.
PS: nezdieľam Laubertov pohľad na Megreho...
Mimochodom, vydal sa ju hľadať do Ruska (Laubert) a tam začala jeho cesta - vyhľadal si ho niekto z vonkajšieho kruhu.
Dnes už je (Laubert) podľa mňa dosť pod vplyvom "nie našich", svedčia o tom niektoré jeho články za posledných pár mesiacov..
Naposledy upravil(a) Robo dne ned pro 16, 2018 22:54, celkem upraveno 1 x.
nič mi to nevraví, ale skúsim si to zohnať. Áno je to úplne normálne že história mimo tej diktovanej, čo sa učí v škole,prinajlepšom zaujímavá. Často krát je pravda tak šialená žeby to široká verejnosť nepochopila.
no hádam dosť OT
ps: na margo megreho kníh sú rôzne názory, ako napr oslabiť vzmáhajúce sa slovanské hnutia...
no hádam dosť OT
ps: na margo megreho kníh sú rôzne názory, ako napr oslabiť vzmáhajúce sa slovanské hnutia...
Vidíš to, typická ženská, za každú kreposť piští..stačí sa v nej chvíľu pošťúrať a hneď je kľudRobo píše:Dík, Podbeľ, skúsim!:-)
Ja osobne to potrebujem vydieť ako sa to aktualizuje keby nejaké videoGeorgius píše:tady nebo u Makara před domem
kednok tu máš video
Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko (04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská (06_2019 - )
ĎakujemJajo píše:kednok tu máš video
Tak a Vesta ja doma
Aku mas vybavu, farbu, klimu mas s tlacitkom AUTO, vyhrievane sklo?