Lada vesta sedan Dec. 2108
Moderátor: Moderátoři
Re: Kúpa novej lady Vesty sedan
Ale lludne si mozes kupit Rapidku, ktora moze tahat 1000kg, akurat par krat spalis spojku pac to na 1 ide 13km/h ci kolko. A cena bude tiez troska vyssia. O kultivanosti chodu 3valca si tiez mozes pocitat.
Ani po zmene ustrojenstva spojky sa vraj stym nejazdi extra prijemene na volnobeh do kopca.
Ani po zmene ustrojenstva spojky sa vraj stym nejazdi extra prijemene na volnobeh do kopca.
Bodem v nej voziť starších ľudí. Teda či traja budú mať ako také pohodlie?Dusan píše:To su otazky, ako sa sedi, chod si sadnut a vyskusaj.
Malo vela, sedan ma vzadu bubny.
Pohodlie Oproti comu?
No ked bude v predu sediet 2m chlap tak mensie a ked 160cm prcek tak vecsie.
Chod to vyskusat, to je najlepsie riesenie. Mne sa strasne nepaci napr spinac okien na strane spolujszdca.
Alebo si pozri recenzie na youtube. (vecsinou prirstor v zadu hodnotia pozitivne na kolena a hlavu.... Ohladom sedenia neviem.
Mas zbytocne otazky ktore najlepsie zodpovies, osobnou navstevou.
Odkial si?
Chod to vyskusat, to je najlepsie riesenie. Mne sa strasne nepaci napr spinac okien na strane spolujszdca.
Alebo si pozri recenzie na youtube. (vecsinou prirstor v zadu hodnotia pozitivne na kolena a hlavu.... Ohladom sedenia neviem.
Odkial si?
A také záleží, jaké postavy mají ti tři lidé. Znám také, co by se tam vešli 4 a i také, co sotva dva
Tady žili čtyři bratři, jednou jsem vezl v 2101 tři ty "silnější" Žigul už nepéroval, vzadu byli narváni dva přes třetího vedle mne jsem měl problém řadit 3 (o 4 jsem v městě ani neuvažoval ). No a ten čtvrtý "nejhubenější" brácha už by se tam nevešel vůbec
Tady žili čtyři bratři, jednou jsem vezl v 2101 tři ty "silnější" Žigul už nepéroval, vzadu byli narváni dva přes třetího vedle mne jsem měl problém řadit 3 (o 4 jsem v městě ani neuvažoval ). No a ten čtvrtý "nejhubenější" brácha už by se tam nevešel vůbec
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Tomu nejak nerozumiem. Rapidka 1,0 ma o dost dlhsie prevody ako Vesta, preto nejak nechapem tych 13km/h. Vesta pojde na 1ke aj 60Dusan píše:Ale lludne si mozes kupit Rapidku, ktora moze tahat 1000kg, akurat par krat spalis spojku pac to na 1 ide 13km/h ci kolko.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
PU ale to je už jedno už je objednanáDusan píše:Pohodlie Oproti comu?
Odkial si?
Už len dobre ju zabehnúť
Tak gratuluju ! Skladovka nebo budeš čekat ? Lux, ice ? Barva ? Nebo nás budeš napínat ?kednok píše:už je objednaná
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
lux biela skladGeorgius píše:Tak gratuluju ! Skladovka nebo budeš čekat ? Lux, ice ? Barva ? Nebo nás budeš napínat ?kednok píše:už je objednaná
asi budúci týždeň
len toho zábehu sa obávam. moje prvé nové auto
oproti nissanu almera n16 r.v.2001Dusan píše:Pohodlie Oproti comu? oproti nissanu almera n16 r.v.2001
Odkial si?
Ahoj,neriesim dlzku,vysku,sirku,zacinal som skoda 105L aj to bola jazdenka,potom som mal feliciu 10 rokov auto na nezaplatenie to co som odviezol vo felicii mozno niekto ani o to neuvazuje,potom som mal ford fusion 1.4 tdci v6borne vozidko,slaba vybava,ale to co zat doviezol v bavoraku som dokazal natlacit do fusiona,nechcel tomu verit,kocik,chodacka a vsetko co potrrebuje polrocny drobec.Teraz mam vestu sedan a nemam co do nej vlozit.Velky kufor,zly pristup,to prezijem,a velky vnutorny priestor,zat ma 2 metre vysku a ked sa tam posadil este mal priestor nad hlavou,hold je to ruske auto a to sa soferuje v rukaviciach a s baranicou na hlave.Mimo temu mali mi vymenit obmedzovac zadnych dveri,lebo vrzgal objednany v 06/18 doteraz do MI nedosiel,to su tie EU sankcie.Povedzme si rovno sme utlacana mensina,co keby sme poziadali o dotacie EU pre znevydnotene mensiny.Prajem dobru noc.
no sankcie toho sa trochu obávam
Fusion: Obmedzovač si objednaj sám - cca 2 týždne? a keď im dôjde tak si ho zobereš k sebe do zásob
Kendnok: No a zábehu sa neboj, nevytáčaj, často radiť a do 110 Km/h aspoň tisícku najlepšie viac..hlavne nedržať dlho v jednej rýchlosti a pozeraj aspoň pár krát olej či sa sfarbuje
Kendnok: No a zábehu sa neboj, nevytáčaj, často radiť a do 110 Km/h aspoň tisícku najlepšie viac..hlavne nedržať dlho v jednej rýchlosti a pozeraj aspoň pár krát olej či sa sfarbuje
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
a kebyže sa olej nesfarbuje?Liftback píše:Fusion: Obmedzovač si objednaj sám - cca 2 týždne? a keď im dôjde tak si ho zobereš k sebe do zásob
Takže do tisíc km jazdiť iba 110 km/h a potom môžem zvišovať rýchlosť ?
S obmedzovacom kontaktuj slovladu v KE, mozno maju aj skladom.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
V sedane nemáš vzadu miesto na hlavu.
Zato na nohy aj s mojimi 190 cm požehnane:-)
A nenaložíš 4 kolesá, keď ideš meniť. Jedine tak nejaké do zadu miesto do kufra.
Ale je to proste nová Lada a tej by sa odpustili aj iné hriechy:-)
Zato na nohy aj s mojimi 190 cm požehnane:-)
A nenaložíš 4 kolesá, keď ideš meniť. Jedine tak nejaké do zadu miesto do kufra.
Ale je to proste nová Lada a tej by sa odpustili aj iné hriechy:-)