Keď sa budeš pozerať do svetlej plochy tak vidíš jemné vlnky v čelnom skle.jozfab píše:Kedze mam ICE a aj max defrost, tak mam aj ohrev skla? Ako to zistim? Uz sa stracam v tom, co som kupil a co mi dali/nedali
Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania
Moderátor: Moderátoři
Re: Lada VESTA (SW, Cross SW) terminy dodania
Lada Vesta LUX sedan (červená), moja od 12/2017 (vyr. 9/2017 (mod. 2018)), prevodovka Renault JH3
LADA Bohorodička - Nebeská matka Väčšiny Svetlých Bohov Veľkej Rasy, Ochrankyňa národov Veľkej Rassénie, Bohyňa Krásy a Ľúbosti
VESTA - Nebeská Bohyňa Ochrankyňa Prastarej Múdrosti Vyšších Bohov, Bohyňa Jari a Ľúbosti, Ochrankyňa Obnovujúceho sa Sveta
LADA Bohorodička - Nebeská matka Väčšiny Svetlých Bohov Veľkej Rasy, Ochrankyňa národov Veľkej Rassénie, Bohyňa Krásy a Ľúbosti
VESTA - Nebeská Bohyňa Ochrankyňa Prastarej Múdrosti Vyšších Bohov, Bohyňa Jari a Ľúbosti, Ochrankyňa Obnovujúceho sa Sveta
A musíš ostřit zrak na sklo, ne do dáliLibi71 píše:Keď sa budeš pozerať do svetlej plochy tak vidíš jemné vlnky v čelnom skle.jozfab píše:Kedze mam ICE a aj max defrost, tak mam aj ohrev skla? Ako to zistim? Uz sa stracam v tom, co som kupil a co mi dali/nedali
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Fotka skla s vyhrievanim
viewtopic.php?f=133&t=22993&start=915
viewtopic.php?f=133&t=22993&start=915
Vdaka. V stredu idem na garancku, tak si dam zmerat asi aj neprestrielnost skla
Lada Vesta sw cross ICE
Súhlasím s tebou,že rozmrazovanie predného skla je dobrá vec.ALE...rozmrazovanie skla a MAX DEFROST sú dve rôzne a hlavne odlišné funkcie! Zapínať ich naraz je chujovina.Už sa to tu cca pred rokom mimochodom rozoberalo. A pochopili to aj v AutoVaze,pretože modelový ročník 2018 už má zvlášť tlačítko na ROZMRAZOVANIE predného okna.Makar píše:Ohrev predného skla je výborná vec a pekne drahá, preto to ponúka veľmi málo automobiliek v základe.
Tu nejde len o nejaký sprostý ofuk predného skla, vo vnútri čelného skla vidno na husto uložené odporové vyhrievacie
dráty a s nimi sa zapína klíma s vysušeným vzduchom na odrosenie skla, ide o premyslený systém, čo dokáže v priebehu pár
sekúnd odrosiť sklo. Tí čo tu majú MAX Defrost si to nevedia vynachváliť Je to jedna z vecí prečo som si Vestu Luxe kupoval
Lada 2101 r.v.1980 (1998-2007)/Lada Samara r.v.1990 (2007-)/Lada 2112 r.v.2002 (2010-2020)/Lada Kalina Cross r.v.2016 (2016-)/Lada Vesta SW Cross r.v.2019 (2020-)
Zdravím nemáme niejake info dodania crossiek ? Prídu do Vianoc niejake alebo až po novom roku ??
Ďakujem za info .
Ďakujem za info .
Lada Vesta sw cross lux
Dufam ze cakas od maja alebo aspon leta ked si taky netrpezlivy.
Nebojsa ked bude nejake info urcite sa tu objavy.
V kazdom pripade keby prisli auta na sklad do KE je velka sanca ze o tom budem vediet
Nebojsa ked bude nejake info urcite sa tu objavy.
V kazdom pripade keby prisli auta na sklad do KE je velka sanca ze o tom budem vediet
Zravým všetkých tu. Dovolim sa zapojit.Má niekto nejaké info o udajnom stiahnutí predaja Lád v EU? Počul som protichodné info. Už som bol celkom rozhodnutý,že v dohladnej dobe utratím svoje ečka za CROSKU. Tak počkam ako sa to vyvinie, aj ked u nás v SE pribudla predajna LADA podla info patri pod predajcu z TT. Ked som sa bol tam pozret bližšie na nu (crosku) v lete bola dodacia doba cca 6.mes. Tak uvidime ako to dopadne,lebo to auto nie je vôbec zlé.
- michael1983
Ahoj to sa tu riešilo a vyšlo asi z toho ze Lada sa nejde tlačiť na smer Francúzska.... A tie krajiny na západe .Ale Nemci ,Maďari sú pre Ladu zaujímavé .Tak uz len počkať na várku 150ks čo by mala prísť (info predajca v MT) január ,februármirec246 píše:Zravým všetkých tu. Dovolim sa zapojit.Má niekto nejaké info o udajnom stiahnutí predaja Lád v EU? Počul som protichodné info. Už som bol celkom rozhodnutý,že v dohladnej dobe utratím svoje ečka za CROSKU. Tak počkam ako sa to vyvinie, aj ked u nás v SE pribudla predajna LADA podla info patri pod predajcu z TT. Ked som sa bol tam pozret bližšie na nu (crosku) v lete bola dodacia doba cca 6.mes. Tak uvidime ako to dopadne,lebo to auto nie je vôbec zlé.
Akurat tych 150 je skoro 99% na objednavku.
Ak niekto uskočí od objednávky tak ... ber, alebo počkáš ďalšiu ktoré prídu, Lada určite nekončí
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
je to asi 14 dní, co objednávali v ZM vůz od kolegy z práce z rodiny a pár volných aut ještě bylo, dodání Leden..........
- hipoforlakus
Na autosalone v Nitre, ludia zo Slovlada spominali 300 objednavokGallič píše:je to asi 14 dní, co objednávali v ZM vůz od kolegy z práce z rodiny a pár volných aut ještě bylo, dodání Leden..........
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
tak to by byl velký mazec, toho by si i v Dacii mohli všimnout...........