grafi2 vieš, keď má niekto čas aby si počkal na Lux, tak načo bude hneď brať Ice a potom bude len nadávať a bude stále s niečím nespokojný... A keď chce hlavne navigáciu a cúvaciu kameru, auto klímu, nehovoriac o tom ospevovanom vyhrievanom skle, tak tieto veci sa dosť ťažko už potom prerábajú/dorábajú.... Ja som mal šťastie, že mali na predajni práve Lux sedan, tak som ho hneď zobral

Kto chce "len nejakú Ladu Vestu" ten nech si kúpi priamo na predajni(ale takých je očividne málo/0) a ten kto chce Lux, bohužiaľ bude musieť čakať. A to že nejaké auto stojí dlho na predajni, to je hlavne chyba predajcu, však napr. aj v Žiline, moja tam bola cca 2 mesiace a potom iná(červená Lux sedan za cenu bielej) tam bola min. 4-5 mesiacov. Takže keď je prístup štýlom: to fakt si chcete kúpiť toto auto, nechcete si to rozmyslieť, alebo radšej si kúpiť Daciu,...? tak potom im tam stojí auto aj min. pol roka.
Chalani, toto napísal Makar keď bol v Žiline po tom čo som tu vystavenúu už kúpil :
"Ja sa priznám, pán FOMA, že najskôr som išiel do Žiliny, ale bol som naozaj zhrozený v akom stave je miestny díler Lady firma MOTOPO. V predajni bolo vystavené len jedno auto Granta a aj tú opravovali. Nábytok predajne mi pripomínal ZELOVOC, kde za socializmu robila teta

Poslali ma na poschodie k akémusi starému pánovi s červeným nosom, čo mi veľmi neochotne doniesol kalkuláciu na Ladu 4x4 namiesto Vesty Luxe, ktorú som žiadal, vraj je to to isté
Tak som sa mu pekne poďakoval, lebo som slušne vychovaný, a spravil čelomvzad k východu ako asi aj väčšina ďalších potencionálnych zákazníkov predtým..."

Škoda Octavia I 1,9 TDI 66 kw r.1997 (07_2006 - 06_2019)
Lada Vesta sedan LUX- biela r. 2017 - prvá Žiline, jedna z prvej várky pre Slovensko

(04_2017- )
Lada Vesta SW Cross LUX - hnedá r. 2019 - prvá v Lada Žilina,ul. Kragujevská

(06_2019 - )