Lada Vesta SW cross
Moderátor: Moderátoři
- hipoforlakus
Re: Lada Vesta SW cross
Tak ano vosiel by sa kocik aj do sedanu ale pre nas bola to jasne na prvy opkuk ze to bude SW CROSS.
Lada Vesta SW cross Luxe - MARS
Jasné, je to na tebe, hlavne že značka je tá správna. Ako sa hovorí, každému podľa Gusta. Každý má svojho vlastného Gusta. Neni Gusto ako Gusto
Kedy ti dovezú? Kde si objednal?
To je jedno kde objednal, a kedy dovezu nikto netusi.
- hipoforlakus
No predpokladany termi n dodania je koniec januara.lavius píše:Jasné, je to na tebe, hlavne že značka je tá správna. Ako sa hovorí, každému podľa Gusta. Každý má svojho vlastného Gusta. Neni Gusto ako Gusto
No hej, koniec septembra, v novebri a najnovsie v januari. Pokial ti auto netreba a necakas nanho ako niektory od maja tak to este ujde ze.
- hipoforlakus
V principe nam februar nevadi ale neskor by to bolo uz problem. Ale myslim ze to je v dnesnej dobe pri vacsine automobiliek ze cakas min 3 mesiace.
Mne bolo včera povedané, že koncom decembra budú.
Lada Vesta SW Cross Ice oranžová
- hipoforlakus
A kde si bol?Mildo píše:Mne bolo včera povedané, že koncom decembra budú.
No ma prist nejaka varka VAZidiel v decembri a kedze chceme oranzovu CROSSku tak dufame ze sa nam ujde uz z decembrovej ale ze oficialne nam ma prist koniec januara.
Ano ale to su auta pre tych co objednali v maji a auguste
- hipoforlakus
Ahojte
neviem ci tu je toto video ale je to rozobratie crossky, celkom zaujimave.
https://youtu.be/YoPTayostIQ
neviem ci tu je toto video ale je to rozobratie crossky, celkom zaujimave.
https://youtu.be/YoPTayostIQ
Ahojte.
Mam najazdene cca 1200km na Cross-ke. Z toho je 400 - 500 km na dialnici v rychlosti 110-120km/hod., zvysok je mesto + mimo mesto 50:50. Priemernú spotrebu mi pise 8.2l na 100. Dufam ze stale klesa
Mam najazdene cca 1200km na Cross-ke. Z toho je 400 - 500 km na dialnici v rychlosti 110-120km/hod., zvysok je mesto + mimo mesto 50:50. Priemernú spotrebu mi pise 8.2l na 100. Dufam ze stale klesa
Tak to máš ešte relatívne dobrú spotrebu. Moja si v Ba potiahne v zime bez problémov aj 8,5-9. Najmenej žerie pri 90-100 na štvorke v lete. To je 6,5-7l.mixaeella píše:Ahojte.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Duko píše:Tak to máš ešte relatívne dobrú spotrebu. Moja si v Ba potiahne v zime bez problémov aj 8,5-9. Najmenej žerie pri 90-100 na štvorke v lete. To je 6,5-7l.mixaeella píše:Ahojte.
Cca 800km len mesto spotreba zatiaľ 8,4
Počítam že cez leto ďlksie trasy by dlhodobá mohla byt 7,5 .
Lada Vesta sw cross lux
Leo: zatiaľ ju šetríš. Keď ju budeš trošku vytláčať, tak to pôjde okolo tých 7,5 v lete. Inak na trojke pri 6000otáčkach ide 140.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.