Kontrolka blinkrů
Moderátor: Moderátoři
Kontrolka blinkrů
Mám tu teď nivu 1.6 hořela v ní elektrika. Chci se zeptat, jestli kontrolka bliken svítí pořát a když zapnu bliknu tak bliká? Nebo má jen blikat když zapnu blikny?
- Tomáš
- Kontaktovat uživatele:
Re: niva blikny
pokud je přerušovač (váleček) standardní typ Vaz tj 2x21W tak to rožíná kontrolku jen při blikání blinkru po ukončení zhasne..pokud tam ale máš váleček třeba š120 tj 2x21 + 2x21W..tak ti ta kontrolka svítí furt a začne blikat jen při odbočováníTom píše:Mám tu teď nivu 1.6 hořela v ní elektrika. Chci se zeptat, jestli kontrolka bliken svítí pořát a když zapnu bliknu tak bliká? Nebo má jen blikat když zapnu blikny?
Re: Kontrolka blinkrů
Hilfeeee - pravděpodobně odešel přerušovač blinkrů na 1.7,mám ho koupený ale ne a ne najít ten starý? Znáte někdo souřadnice kde by se měl nacházet ? Ten nový není ničemu z těch co jsem viděl podobný...Děkuji
Lada Niva 1.7i 96 - karbec
Subaru Legacy 2.5
Subaru Legacy 2.5
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
No to jo,někde tam je...Jenže kterej ten prevít to je.Copak to že vypadá jinak,ale ani konektory evidentně nesedí se žádný z těch co tam jsou...Nějaký fígl jak ho najít ?
Lada Niva 1.7i 96 - karbec
Subaru Legacy 2.5
Subaru Legacy 2.5
A neni nekde za budikama? Ja bych vyndal pristrojovku jestli se tam nekde neschoval
®; Člen LKCS
Je to tak, je prave pristupny po ukone, ktory popisuje Raduz(rozumej vybratie stitu s budikmi, nie celej palubky)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4