Bechyně jaro 2006
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
morcak: Dovol mi malou reakci, když mám záchvat upřímnosti, tak to nikdy nedělá dobrotu, ale občas se tomu nevyhnu, tak to neber zle...
Z mého pohledu se Tvůj nápad jeví jako, mírně řečeno, odvážnost. Celá řada lidí tady měsíce potí málem krev, aby se Ladasraz legalizoval a měl potřebné podklady, potom skupina aut najede do lesa plného sobotních výletníků, rozryje a zničí tam všechno co jí přijde pod kola, potom se odněkud vynoří polesný, nebo rovnou policie a účastníci řeknou: My jsme z Ladasrazu. Pokud u toho budou novináři, smlsnou si. Pokud ne, bude to ostuda taky a hlavně cizinci budou mít v cizí zemi zbytečné maléry a oplétačky...
A i kdyby je nikdo nechytil, tak nějak nechápu to zbytečné ničení lesa neurčeného oficiálně pro závod se vším zabezpečením a tak.
Jak si to ostatní přeberete nevím, třeba budu za moralistu, ale je to můj názor...
Z mého pohledu se Tvůj nápad jeví jako, mírně řečeno, odvážnost. Celá řada lidí tady měsíce potí málem krev, aby se Ladasraz legalizoval a měl potřebné podklady, potom skupina aut najede do lesa plného sobotních výletníků, rozryje a zničí tam všechno co jí přijde pod kola, potom se odněkud vynoří polesný, nebo rovnou policie a účastníci řeknou: My jsme z Ladasrazu. Pokud u toho budou novináři, smlsnou si. Pokud ne, bude to ostuda taky a hlavně cizinci budou mít v cizí zemi zbytečné maléry a oplétačky...
A i kdyby je nikdo nechytil, tak nějak nechápu to zbytečné ničení lesa neurčeného oficiálně pro závod se vším zabezpečením a tak.
Jak si to ostatní přeberete nevím, třeba budu za moralistu, ale je to můj názor...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
takze morcak si berie na zodpovednost organizaciu a bezpecnost zavodu dobrovolne, este niekto sa prida?
pocuj morcaku, neberes si toho nejak vela?
Nejdes Ty nahodou aj do Ruska na vylet v tom case?
Ci to ides len pre ruskych kolegov, co nemaju viza a dovezies ich v kufri cez hranice
a teraz vazne: nevymyslajte hluposti, nieco take je skutocne nerealne. Uplne dost prace nam da zabezpecit bezpecnost pocas sprintov(nezabudajte na to krizenie). Keby si chcel organizovat zavod bolo by na to nutne povolenie, trasa, vsetko okolo toho. O tomto nedebatujeme a bodka.
morcak dovezie les,este niekto nieco uzitocne?
stiham vsechno
jinak ten lesni zavod by byl nelegalni, ono pro ty dva tri osobaky, kteri by se odvazili by se to dalo uskutecnit, ale kdo z vas by se svym vymakanym strojem skakal pres koreny ???
ja bych teda s 2101 do lesa nevjel
---
vypada ze jsou predchozi prizpevky mysleny vazne ?
vypada ze bych to snad i ja myslel vazne ?
---
at to nevyvola pozdvizeni, zavody uz resit nebudeme
pocuj morcaku, neberes si toho nejak vela?
Nejdes Ty nahodou aj do Ruska na vylet v tom case?
Ci to ides len pre ruskych kolegov, co nemaju viza a dovezies ich v kufri cez hranice
a teraz vazne: nevymyslajte hluposti, nieco take je skutocne nerealne. Uplne dost prace nam da zabezpecit bezpecnost pocas sprintov(nezabudajte na to krizenie). Keby si chcel organizovat zavod bolo by na to nutne povolenie, trasa, vsetko okolo toho. O tomto nedebatujeme a bodka.
morcak dovezie les,este niekto nieco uzitocne?
stiham vsechno
jinak ten lesni zavod by byl nelegalni, ono pro ty dva tri osobaky, kteri by se odvazili by se to dalo uskutecnit, ale kdo z vas by se svym vymakanym strojem skakal pres koreny ???
ja bych teda s 2101 do lesa nevjel
---
vypada ze jsou predchozi prizpevky mysleny vazne ?
vypada ze bych to snad i ja myslel vazne ?
---
at to nevyvola pozdvizeni, zavody uz resit nebudeme
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem vychazel z toho, ze tu jsou zastupci s velice rozmanitymi znalostmi vypocetni techniky a stejne tak ruznym vybavenim. A tak doufam, snad se nemylim, ze Word ma kazdy a rovnez vi, co s nim. Tolik na vysvetlenou. W.JmJ píše:Ja uz jsem si toho vsimnul drive a nechtel sem nic rikat, ale kdyz se to opakuje... Nesmele si tedy jen dovolim podotknout, proc M$ DOC? nebylo by hezci treba PDF pripadne kdyz je to vlastne obrazek tak nejaky highres PNG?
... to ja jen tak...
word kazdy nema. word je pouze pro Windows platformu (mozna je i pro MacOS) a nikde neni psano, ze windows maji vsichni (existuji take MacOs, Linux, Unix, Solaris, BeOs, Irix atd.). Word navic meni format stranky podle toho, jakou ma uzivatel tiskarnu a celkove si nemuzes byt nikdy jisty, ze jak vypadal dokument u tebe na pocitaci, tak bude vypadat i na jinem pocitaci. V tomto je PDF stale, prohlizece PDF jsou pro vsechny vyse zminovane systemy volne k dispozici. PDF je primo navrzen pro prenos textovych dokumentu v prostredi jako je internet (Portable Document Format).Wolf píše:Ja jsem vychazel z toho, ze tu jsou zastupci s velice rozmanitymi znalostmi vypocetni techniky a stejne tak ruznym vybavenim. A tak doufam, snad se nemylim, ze Word ma kazdy a rovnez vi, co s nim. Tolik na vysvetlenou. W.JmJ píše:Ja uz jsem si toho vsimnul drive a nechtel sem nic rikat, ale kdyz se to opakuje... Nesmele si tedy jen dovolim podotknout, proc M$ DOC? nebylo by hezci treba PDF pripadne kdyz je to vlastne obrazek tak nejaky highres PNG?
... to ja jen tak...
A jen dodam, ze wordovy dokument otevrit umim, ale M$ Word nemam. A kolem me je takovych lidi vice. On totiz Word neni zrovna levny .
O sireni makroviru pres DOC dokumenty uz ani nemluve
A kdyz uz ne PDF, tak proc z toho neudelat jednoduse JPG nebo idelane PNG? stejne je to jen bitmapa vlozena na stranku ve Wordu...
VAZ 2104 1.3 1989