Po zapnuti svetiel ukazovatel teplot vyskoci nad 100 stupnov
Moderátor: Moderátoři
Po zapnuti svetiel ukazovatel teplot vyskoci nad 100 stupnov
Mam zavadu ze ked zapnem svetla ukazovatel teploty vyleti hore a aj ukazovatel stavu benzinu nahor. Ked vypnem svetla sa to vrati naspet. Nemal niekto takuto zavadu a ako ju odstranil ? Dik.
Re: Po zapnuti svetiel ukazovatel teplot vyskoci nad 100 stu
a kde to mam prekostrit. pri riadiacej jednotke alebo pri budikoch ?Jarda S. píše:špatná kostra
Dik.Jarda S. píše:budíky
- nespor.jenda
Mně se tohle přihodilo jednou, když jsem nějak špatně domáčkl přepínač od světel. Stačilo mi zhasnout a rozsvítit a budíky už ukazovaly dobře a ani neproblikávaly kontrolky na palubní desce.
Prodal jsem Forda a koupil si VAZ, auto co vyrábí Sovětský svaz.
Ano chovalo sa to podobne, ked som preluskal svetla ON-OFF-ON-OFF.... tak sa to znormalizovalo, ale pri dalsej jazde znova. Nakoniec pomohlo ukostrenie pridavnym kablikom pri riadiacej jednotke, vycistenie kostry a dotiahnutie srobov na riadiacej. Na budikoch bola kostra ok, tak ju nebolo treba duplovat.nespor.jenda píše:Mně se tohle přihodilo jednou, když jsem nějak špatně domáčkl přepínač od světel. Stačilo mi zhasnout a rozsvítit a budíky už ukazovaly dobře a ani neproblikávaly kontrolky na palubní desce.
Sice je to téma staré, ale třeba se to bude někomu hodit. Na podzim jsem po očištění kostry na motoru zpozoroval, že při rozsvícení světel to přestalo ukazovat o cca 10st více než se zhasnutými. Fungovalo to tak od koupě vozu, nějak jsem to neřešil, nicméně, bylo to evidentně touhle kostrou.
Lada Niva, r.v. 2000, 1.7 SPi, aktuálně v přestavbě