A to jsem si tehdy říkal, že kdybych počkal, mohl jsem mít Vestu......dnes jsem rád za poctivou Prioru
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ale to přece nemůže být útěcha. To je jak ve škole. Dostal jsem z písemky trojku, ale ostatní měli také trojky nebo i horší. Ale byli i tací, co měli jedničky a dvojky. Není lepší srovnávat se s lepšími?Ladoš Vestoš píše:No JaJo stačí zabrousit na forum třeba Dacie nebo Fiatu...a ty servisy nemají o moc lepší a s auty řeší ještě závažnější problémy a to i u Dusteru II.
Nechci kecat, ale myslim, ze ten stribrnak vydlabali v Izevsku ... tusim i Grantu mi vydlabali tamtezGeorgius píše:Ty se tomu směješ, ale když jsem v MH viděl tu stříbrnou 2107 r.v. 2010 či kolik tak mi přišla proti 2107 r.v. 1990 fakt zpracováním jinde, jako by to ani nedělali ve stejné fabriceKvalita zpracování se pak vrátila až s Vestou
![]()
No, asi pár kiláčků nad oficiální maximálkou, noMakar píše:Si išiel Georgius na Veste 180![]()
To je už podľa mňa životu nebezpečné
Ja som mal problémy s riadením už pri 150km/h.
Když to lidi zaplatí ... a jsou ti servisáci spokojenější ?Makar píše:Keď som povedal kámošovi-servisákovi koľko zarábam na 4 smeny, tak ma vysmial
Ahoj, kupoval som v PD, v pohode prístup. Teraz som bol tam aj na serviske po 3500km, vraj všetko OK, olej Motul 5w30.TomiG píše:Ma niekto skusenosti zo servisom PD(Prievidza) alebo TN(Trencin)...
Chcem si kupit Vestu SW alebo Crossku...a rozhodujem sa kde...dakujem Tomi