Lada Vesta Cross
Moderátor: Moderátoři
Re: Lada Vesta Cross
Vítej a ať Ti dělá jen radost a mnoho pohodových a bezporuchových kilometrů
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
O dva týždne by mal byť zraz Ladistov v Bukovej. Kto s crosskárov sa tam chystá?
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Paradicka neni to nahodou kupene ALZ s.r.o.?jozfab píše:Od dnes platinova vstupenka na toto forum
Tu tvoju orange crossku som videl osobne ako siel okolo po sekcoveMiro 1988 píše:Parada, zatial prva kamaratka....ja mam oranzovu crossku, okres Sabinov
Vieš mi povedať dátum a čas.Duko píše:O dva týždne by mal byť zraz Ladistov v Bukovej. Kto s crosskárov sa tam chystá?
Lada Vesta LUX sedan (červená), moja od 12/2017 (vyr. 9/2017 (mod. 2018)), prevodovka Renault JH3
LADA Bohorodička - Nebeská matka Väčšiny Svetlých Bohov Veľkej Rasy, Ochrankyňa národov Veľkej Rassénie, Bohyňa Krásy a Ľúbosti
VESTA - Nebeská Bohyňa Ochrankyňa Prastarej Múdrosti Vyšších Bohov, Bohyňa Jari a Ľúbosti, Ochrankyňa Obnovujúceho sa Sveta
LADA Bohorodička - Nebeská matka Väčšiny Svetlých Bohov Veľkej Rasy, Ochrankyňa národov Veľkej Rassénie, Bohyňa Krásy a Ľúbosti
VESTA - Nebeská Bohyňa Ochrankyňa Prastarej Múdrosti Vyšších Bohov, Bohyňa Jari a Ľúbosti, Ochrankyňa Obnovujúceho sa Sveta
Píše sa o tom tu: viewtopic.php?f=22&t=23740&start=15Libi71 píše:Vieš mi povedať dátum a čas.Duko píše:O dva týždne by mal byť zraz Ladistov v Bukovej. Kto s crosskárov sa tam chystá?
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Ano, je.RoRo píše: Paradicka neni to nahodou kupene ALZ s.r.o.?
Vsetkym vdaka. Km pribudaju...
Lada Vesta sw cross ICE
Zdravim crosskari, nestalo sa Vám niekedy ze pri vyradení rýchlosti do neutralu alebo pri preraďovaní zhasol motor?
7000km pokorených. Cez víkend padne osmička.
a voľnobeh sa už ukľudnil alebo stále je to také divoké?
Volnobeh chveje stále aj, aj, aj po štarte sa občas ťažko rozdýchava, ale zvykol som si. Keď je zaťažený (klima) tak v pohode. Ono to bude asi fakt moc priškrtené.
Určite, u mňa je to po lekárskom zákroku úplne iné zvezenie... nie nadarmo sa vraví že krava pyskom dojí. Sw má voči sedanu chudobnejšiu zmes, a už sedan ju má chudobnejšiu ako je zdravé.
Prídeš do Bukovej? Mohli by sme pokecať.
Mate v tych sw a sw cross, vyhrievane predne sedadla s 3stupnovym nastavenim vykonu tj 3led v tlacidle alebo len po jednej ledke tj len on off.?