Čekání na kombík (universal) a cross
Moderátor: Moderátoři
Re: Čekání na kombík (universal) a cross
To ne, ale je tam datum výroby (teda plus-mínus, datum oficiální dokompletace). To je to, co bylo zmiňováno výše
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
-
Počkejte, ale výbavu ICE/Lux si můžete navolit ne? Co nemůžu ovlivnit je barva interiéru
Farbu karoserie a vybavu. Interier je bud oranzovy alebo bledo sedy. Aky pride taky dostanes. Inak ten oranzovy je pekny. U inych znaciek by to bolo len za priplatok.
Zdravim, tak mozem sa pochvalit ladou, v oranzovej metalize a tiez aj interierom v oranzovej farbe...vybava ice je dostacujuca....tak dufam ze budem spokojny
Miro: tož vitaj v rodine. Nech Ti dobre slúži Vazidlo.
Videl som ešte aj bledohnedu verziu vnútrajšku.
Videl som ešte aj bledohnedu verziu vnútrajšku.
Lada Vesta cross ICE 2018 čierna metalíza, Opel corsa 2005, Ford fusion 2010, Bronto 2019 maskáč.
Vítej v Hejnu a VAZidlo ať Ti dělá jen radostMiro 1988 píše:Zdravim, tak mozem sa pochvalit ladou, v oranzovej metalize a tiez aj interierom v oranzovej farbe...vybava ice je dostacujuca....tak dufam ze budem spokojny
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Dakujem velmi pekne
Blahoželám k nákupu, asi ostáva nakupovať len Vestu Sedan a Vestu SW/Cross chýba nám tu rozmanitosť ale dúfam, že po Moskovskom autosalóne do konca roka pribudne zas Granta po facelifte.. uvidíme.
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
-
Evidentně ani výbavové stupně u různých dodávek nemusí být stejné. A čekat na auto s vyhřívaným předním sklem a nemít ho bych opravdu nepřežil (a to asi každý, který ho již někdy měl). Barvu interiéru jsem u každého nového auta v minulosti věděl dopředu - pokud se nedala volit, tak mi ji ukázali na vzorníku, pokud se dala volit, tak jsem si nakonfiguroval dle vzorníku, nebo auta na salonu to, co mi vyhovovalo (auta PSA, Škoda). Tady se mají kolegové ještě co učit. Například jsem si leta přál béžový interiér. Když mi konečně zestárli děti do věku, kdy jsem řekl, tak jo, pořádně jsem to prozkoumal a zůstal u tmavého. Proč? Protože na tom světlém struktura plastu výplní byla fakt strašně "plastová (Karoq).
Ale abych to odlehčil. Když mi ve středu přivezli moje nové vozítko domů ( super služba, předání auta doma), tak jsem po prvotní euforii zaznamenal dva rozdíly proti objednávce: 1. nejsou automatické stírače, 2. chybí zatmavená okna. Kde se stal šotek netuším, jestli při přepisu objednávky mezi naší firmou/leasingovkou/prodejcem netuším. Stírače mně teda fakt štvaly. Ale jen do okamžiku, než začalo pršet a oni začaly sami dělat, co mají - zmátla mě jinak označená páčka, než jsem zvyklý. A ta okna holt opět, jako už předešlých 18 let pořeším fólií, to přežiju. Honza
Ale abych to odlehčil. Když mi ve středu přivezli moje nové vozítko domů ( super služba, předání auta doma), tak jsem po prvotní euforii zaznamenal dva rozdíly proti objednávce: 1. nejsou automatické stírače, 2. chybí zatmavená okna. Kde se stal šotek netuším, jestli při přepisu objednávky mezi naší firmou/leasingovkou/prodejcem netuším. Stírače mně teda fakt štvaly. Ale jen do okamžiku, než začalo pršet a oni začaly sami dělat, co mají - zmátla mě jinak označená páčka, než jsem zvyklý. A ta okna holt opět, jako už předešlých 18 let pořeším fólií, to přežiju. Honza
Vyznění celkem pozitivní, je vidět, že neměli zajetý motor , a ta písnička ... Lada sedan - Baklažan - jestli pak jí Valda zná ?
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
Da sa nejako zistit ze ze to ma vyhrievane sklo, vidno kabliky alebo tlacidlo, ci len dratiky v skle?
Drátky ve skle jsou vidět, ale člověk se musí podívat z blízka, z toho videa to nehrozí. Tlačítko samostatně není.
Ne, neznámGeorgius píše:Vyznění celkem pozitivní, je vidět, že neměli zajetý motor , a ta písnička ... Lada sedan - Baklažan - jestli pak jí Valda zná ?
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Valda jako "Priorák" poslouchá tuhle, sorry za OT https://www.youtube.com/watch?v=Tr3HGqYNliU