Tak aby to tady neumřelo
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
, tak vkládám fotečku z Mnichova Hradiště, kde Vesta zajela slušné bronzové místo v kategorii neupravených motorů nad 1400 ccm. Pro ty, co nečtou vlákna o srazu nebo se jim to nechce hledat, tak první byla legendární Tommelova Priora, druhá Stanova Kalina Cross (8 koní dolu, ale lehčí a zajetější).
Další zajímavostí je svolávací akce na vybíjení baterie, která na druhý pokus proběhla tak, jak by si majitel tak exkluzivního vozidla, jakým Vesta jednoznačně je, představoval (nejsem si jistý, jestli dle GDPR smím zveřejnit bez souhlasu příslušné osoby detaily, takže budu tajemný jako Cory). Každopádně výsledkem je upgradovaná verze budíků a dva předělané konektory - pod volantem a za skřínkou uspolujezdce (a jako bonus kabel od kamery schovaný pod plastem).
A pro ty, co ještě nevyzkoušeli trik se zmáčknutým čudlíkem nahoru a dolu a zapnutím zapalování mám motivační obrázek, kde zrovna jedu 160
Z budíků je stále sundaný ten ozdobný kryt, ti co byli v MH vědí, ostatní se dozvědí bohdá nejdéle během měsíce.
Kromě toho auto vrčí, jezdí, troubí, bliká
, kromě té elektronické věci akorát blbě ostřikují ostřikovače, což ale přičítám tomu člověkovi, co voskoval před zimou karoserii, dělalo to v menší míře i v zimě, s postupem času se trochu zhoršuje - každopádně už mám domluvenou garančku v 15000 v Sadské (příjezd 12.6. v podvečer, kdyby byl ještě někdo ze středních Čech kdo nebyl v MH
tak se můžete ozvat přes SZ). Jak naznačuje pohár na první fotce, tak s dynamikou zatím docela spokojenost
a jiné problémy zatím nejsou. Na rady spolufóristů jsem začal používat ještě v zimě klimatizační režim "auto", přes zimu jsem lavírovat 22-23-24 stupňů podle délky trasy, osazenstva atd, ale teď tam mám 21/22 podle teploty a nálady a myslím, že jak jsem míval na desítce "20 stupňů celoročně", tak tady dám 22 stupňů celoročně a bude
![Gives thy a finger :finga:](./images/smilies/icon_fU.gif)