Jajo-za ten rok čo máš Vestu,máš nervy na prášku? Z čoho? Zrejme len z TPMS. Nadávaš na to,ale keď ti pod prdelou sfúkne pneumatiku a ty si to samozrejme nevšimneš,tak ti tá kontrolka zachráni minimálne cenu novej pneumatiky. Mne sa to stalo už dva razy.
Nadávaj na svojho neschopného predajcu!!! Nie na auto,to s tým nemá nič. Vesta nemá TPMS od Renaultu,ale od Nissanu,čiže blbý Renault to nevymyslel. Do RJ Vesty ako aj do Kaliny sa dá zapísať 8 snímačov. U Vesty by to malo byť o to jednoduchšie,že to ide cez palubák bez potreby diagnostiky a len s čítačkou TPMS. V GA to robia na počkanie behom 5min. Môžeš si to u nich telefonicky overiť.A ak to tak je,tak čítačkou vybavený pneuservis ti to dokáže spraviť behom chvíľky tak isto. Ak máš opísané číslá snímačov,tak ti to cez diagnostiku vie myslím zapísať aj Cory,alebo ktorýkoľvek iný predajca okrem Žiliny. Ako som tu na inom mieste už spomínal,tak origo diagnostikou disponuje už väčšina predajcov na SK!
Píšeš,že Vesta má blbý prístup do RJ,ale zaujímavé je,že s diagnostikou Renault sa ti do nej dostali...buď nevieš čo píšeš,alebo ti dali veľmy zlé informácie u tvojho predajcu...odporúčam ti teda zmeniť značkový servis.Vyzerá to tak,že Žilina to má v paži
.
No a že si sa radšej mohol rok voziť v Dácii...skús,vrelo odporúčam
...ja mám tu česť už siedmy rok...no nie je to med lízať
.
Lada 2101 r.v.1980 (1998-2007)/Lada Samara r.v.1990 (2007-)/Lada 2112 r.v.2002 (2010-2020)/Lada Kalina Cross r.v.2016 (2016-)/Lada Vesta SW Cross r.v.2019 (2020-)