Velmi děkujeme za nabídnutou pomocChester píše:Vašku, s mou pomocí na místě můžete počítat. Pokud budete potřebovat něco dovézt, třeba sudy, tak stačí napsat či zavolat.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Moderátoři
Velmi děkujeme za nabídnutou pomocChester píše:Vašku, s mou pomocí na místě můžete počítat. Pokud budete potřebovat něco dovézt, třeba sudy, tak stačí napsat či zavolat.
Chester píše:... s mou pomocí .. můžete počítat. ... .
Michale - Ty už máš místo a počítá se s Tebou v realizačním týmu min. od loňskaVašátor píše:... už jsme se o Tobě na schuzi včera bavili
Vyřešeno po telefonu.Nulašestka píše:Prosím - řešil někdo nějak letošní spanilou jízdu, nebo bude jen orienťák? Poslední asi dva - tři roky jsme to dávali dohromady s Albertem, jenže bohužel se k tomu letos nedostanu - změnil jsem práci a v důsledku toho už nejsem v MB. Taky tam sedím denně do půl šesté, takže to nedám moc dohromady. Mám ještě pár návrhů některých nerealizovaných tras z minulosti, případně můžu někomu přeposlat, ale už nemám kdy to fyzicky projet autem v předvečer konání srazu, jestli někde nejsou vykopávky, uzavírky atd.
Bude výměna kola na čas, domluv se s Viktorem A. , zda-li to zařadit do orienťáku či nechat sólo. Já bych byl ale pro sólo, abych taky něco vyhrálShark píše:Jinak orienťák nachystanej, 29 km radosti....Jen bych to potřeboval doplnit o nějakou disciplínu, která trošku zamotá pořadím, jinak by byla určitě potřeba hromada pohárů.... Prosím tedy o info, co bychom mohli zařadit do programu s orienťákem jako spojené nádoby...