A dnes som napisal nepekny email SlovLade a ak nebudu reagovat tak to ide na SOIku.
Ja uz nemam na nich nervy

Moderátor: Moderátoři
S KN a prakticky zo všetkymi servismi som skončil...to že ti tam zle osadily peľový filter,je dosť pravdepodobné,ten ti mòže teoreticky šúchať o lopatky ventilátora. Mne na crosske vyhodily tú plastovú klietku,v ktorej bol osadený,pretože sa to do nej zle osádza,takže ho tam dali len tak a ešte aj s tesnením von,čiže vôbec netesnil,len tam tak plantal...takže moju crossku uvidia v značkovom servise len vo výnimočnom prípade!tadejasko píše:ako zajtra napisem do komarna, ze co sa mi deje, ci nahodou nieco neurobili zke s pelovym filtrom ked mi ho v piatok menili a ci mi vedia poradit.
A dnes som napisal nepekny email SlovLade a ak nebudu reagovat tak to ide na SOIku.
Ja uz nemam na nich nervy
Tu máš návod na výmenu peľového filtra. A veci ktoré ti menia pri servisnej prehliadke si hravo zoženieš cez net,alebo priamo v SL KE,tak ako to robia takmer všetky značkové servisy Ladatadejasko píše:je potrebne nieco rozoberat? alebo sa da k tomu dostat aj beznou rukou?
Myslim, ze tim vzduchovym potrubim se to muze ruzne nest. Ale tim ti nechci rikat, ze to urcite je nekde jinde, nez kde to slysis. Mozna spis rukou zkusit, jestli nejsou nekde citit treba vibrace.tadejasko píše:ked som sa nato pozrel kludnejsie a hladal odkial ide ten zvuk tak to vyzera, ze to ide niekde spod kapoty ako su tie plasty pod stieracmi (tam kde je ta stieracova mechanika