Niva 2131 lpg
Moderátor: Moderátoři
Niva 2131 lpg
Zdravým všechny a rád bych se zeptal jestli někdo neví, kde sehnat origo přestavbu výfuku na LPG pokud je nádrž pod autem .Dik za odpovědi Mates
Re: Niva 2131 lpg
Ahoj, na 21214 to dela ACI, ale na 2131 netusim. Ty mas 2131 s LPG na podvozku? Muzes to prosim vyfotit?
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ako v CR ale podla toho com som sa pytal pred 2 tyzdnami predajcu v SR tak 2131 zatial nema schvalenu homologizaciu na prestavbu na LPG. Rovnako vraj nie je zatial homologizacia ani na tazne.
Na 2121 som z vyfuku vyhodil stredny diel, treti diel som upevnil hned za prvy diel, pricom tlmic je akoby pod spolujazdcom a rury som len odrezal a navaril tak aby sa to vsetko voslo. Treba len namerat. Koniec vyfuku mam pred pravym zadnym kolesom.
Na 2121 som z vyfuku vyhodil stredny diel, treti diel som upevnil hned za prvy diel, pricom tlmic je akoby pod spolujazdcom a rury som len odrezal a navaril tak aby sa to vsetko voslo. Treba len namerat. Koniec vyfuku mam pred pravym zadnym kolesom.
To ze nema hromadne schvalenie neznamena, ze sa to zapisat neda. Len to stoji viac...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Schválení na tažné na 2131 umíme zařídit, LPG na 2131 taky běžně u nás montujeme a je samozřejmě zapsané v TPMichael 4x4 píše:Neviem ako v CR ale podla toho com som sa pytal pred 2 tyzdnami predajcu v SR tak 2131 zatial nema schvalenu homologizaciu na prestavbu na LPG. Rovnako vraj nie je zatial homologizacia ani na tazne.
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
2 Michael 4x4:
jak pise Tommel, me prosla montaz LPG do MTX Roa, sice se napred urednik trochu cukal, ale tak dlouho jsem ho otravoval... proste tam je stejnej motor, tak co...
jak pise Tommel, me prosla montaz LPG do MTX Roa, sice se napred urednik trochu cukal, ale tak dlouho jsem ho otravoval... proste tam je stejnej motor, tak co...
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet