![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ovšem byl li někdo v očekávání, že se zde snad zjeví dealer Avtovazu s prosíkem, zdali by Vestu někdo neadoptoval a v případě že ano, tak mu bude vyplacen jednorázový příspěvek za adopci
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Na nové modely sa môžete kľudne tešiť, do roku 2020 "Evrosojuz" už určite existovať nebude, možno skape už tento rokGeorgius píše:FOMA: řešilo se to ve volné diskuzi ke Grantě, bohužel to tak je- prostuduj si to tady
DJW: no, jak znám rádio Jerevan, tak to bude pravda - výroční zpráva 2017, takže během tří let uvedou:
1) facelift 4x4 ať už to bude cokoliv
2) Vestu SW na CNG
3) Vestu R (už ohlášeno)
4) Vestu S (už ohlášeno)
5) Kalino-Grantu
6) nástupce Kaliny Cross
... a to je 6 modelů vystřelených od boku z nichž se tak maximálně 1 bude prodávat v Jevrosajůzu
Máme tu Nostradama. Fajn. Pojďme uzavřít sázku (stavku). Třeba o 100 euro. Já tvrdím, že v roce 2020 bude Evropská Unie existovat a jsem ochoten se o to vsadit.Makar píše: Na nové modely sa môžete kľudne tešiť, do roku 2020 "Evrosojuz" už určite existovať nebude, možno skape už tento rok
Nezlob se na mne, ale takové bláboly bych v Tvém věku nečekal ...Makar píše: do roku 2020 "Evrosojuz" už určite existovať nebude, možno skape už tento rok
Áno, určtite to bude 12 nových modelov podobným štýlom, ale aj to sa počíta.Georgius píše:DJW: no, jak znám rádio Jerevan, tak to bude pravda - výroční zpráva 2017, takže během tří let uvedou:
1) facelift 4x4 ať už to bude cokoliv
2) Vestu SW na CNG
3) Vestu R (už ohlášeno)
4) Vestu S (už ohlášeno)
5) Kalino-Grantu
6) nástupce Kaliny Cross
... a to je 6 modelů vystřelených od boku z nichž se tak maximálně 1 bude prodávat v Jevrosajůzu