Zážitky s Vestou
Moderátor: Moderátoři
Zážitky s Vestou
Už jsem s Ladami zažil všelicos, ale Lada Vesta je opravdu zdroj zážitků v podstatě nepřeberný. Laik se diví, odborník žasne a majitel je průběžně zkoušen z parametrů motoru, cen jednotlivých výbav a rozdílů mezi nimi. U benzínky nutno mít rezervu, zejména když je auto čerstvě umyté. Kolemjdoucí na ulici několikrát obcházejí auto a kroutí hlavou. To je taková klasika, na kterou si za ten čtvrtrok už pomalu zvykám. Ale dneska mne naprosto dostal komentář jednoho známého, když viděl nové Ladí logo:
Vysvětlení pro bratry Slováky, pokud se neorientují na české politické scéně
P.S.: je to sice politika, ale nepropaguju je ani jsem je nevolil, takže je to snad OK
Vysvětlení pro bratry Slováky, pokud se neorientují na české politické scéně
P.S.: je to sice politika, ale nepropaguju je ani jsem je nevolil, takže je to snad OK
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Re: Zážitky s Vestou
A ty zážitky budeš mít dlouho, já je mám s Priorou dodnes A k tomu dodávám, že je to už vyběhlý model
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Zaujímavé. Po mojej Priore už ani pes neštekne.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
ani po mojejCory píše:Zaujímavé. Po mojej Priore už ani pes neštekne.
ale to bude tym, ze byvas na tak krajnom vychode, ze si vsetci myslia ze si dalsi ukrajinec na sk znackach
ja som mal tiez same podobne skusenosti ako kolegovci hore...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
No tiez som mal rovnake skusenosti, ale uz sa nikto nezaujima
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Re: Lada Vesta ice orsi
Lidi musim se podelit o zazitek, neda mi to...to takhle jedete do olomouce s pritelkyni na dálnici vas zacne predjizdet nejaka kia z niceho nic peibrzdi a kouka na nas taky par zacnou mavat zaradi se za a po chvili s troubenim a blikanim predjizdi a jedou, v prve chvilce vas napadne co kde padá....potom sem si vsiml ruska spz a bylo mi jasno no tohle se mi s nicim jinym nez s vestou nestalo
Jojo nejlepsi.je kdyz vyjedes z mycky a das si ma benzince kafe v tu ranu hlouček cizich lidi u auta a to mam jen ICE v bile ne jak ty , ale je to sranda a docela to.aj cloveka bavi delat osvetu....a vubec nejlepsi otazky jsou proc Lada a jestli sem nechtěl neco jineho vetsinou nasle d uje otazka z moji strany proc platit za podobnou vybavu a motorizaci a uzitnou hodnotu o 150tisic vic kdyz nemusim....a korunu nasadil sused (po paru pivech) tvl kdybys dostal mega a pul na auto tak bys tak zaryty nebyl ze....mno bez vahani rikam to je fKt koupil bych luxku v cervene a za hbytek byt rekl mi ze sem vul a polracovali sme v ochutnavani dalsiho cepovanehoGeorgius píše:majitel je průběžně zkoušen z parametrů motoru, cen jednotlivých výbav a rozdílů mezi nimi. U benzínky nutno mít rezervu, zejména když je auto čerstvě umyté. Kolemjdoucí na ulici několikrát obcházejí auto a kroutí hlavou. To je taková klasika, na kterou si za ten čtvrtrok už pomalu zvykám.
Orsi - Lada vesta ICE - bílá barva
Děkuji za poklonu naší Laděnce ... jinak tohle by bylo na hlášku do podpisuorsi píše:koupil bych luxku v cervene a za zbytek byt
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
Priste jak se potkame tak ale povine pred srazem mycka ok? no taky me to napadlo a pak to melo jeste dohru....tvl orsi fakt by sis nekupil nic jineho...no mozna dve vest...jednu na pujcovani za uplatu pripadne na ND ale v jine barve a jeste furt by me zbylo na 2/3 bytu ale s dvouma autama kdyby jedno bylo zasra*e a nechtelo sa me do my kyGeorgius píše:Děkuji za poklonu naší Laděnce ... jinak tohle by bylo na hlášku do podpisuorsi píše:koupil bych luxku v cervene a za zbytek byt
Orsi - Lada vesta ICE - bílá barva
Keď so mal novú vestu, ešte s prevoznými značkami tak sme sa boli najesť na odpočívadle dechtáre, po návrate okolo auta obiehalo asi 5 osôb a krútili hlavami a viedli múdre dišputy... tak som si povedal že jedno auto čo priťahuje pohľady som síce predal ale mám to tu znova
klinec na záver, sused má také isté auto ale on mal skôr no...
klinec na záver, sused má také isté auto ale on mal skôr no...
Ja keď som moju Vestičku kúpil, tak bola bola tak brutálne nalakovaná a vyblískaná, že to
som nikdy nevidel tak vyleštené auto Hneď som išiel s ňou do roboty, veď na to
som ju kupoval. Zaparkoval som na firemnom parkovisku pred závodný učňák, ale niečo som
zabudol v aute a tak som sa vrátil späť. Pri tom aute stáli hádam všetci chalani z toho učňáku
Komédia bola, keď mi nechceli uveriť, že to moje auto je Lada furt si mysleli, že ich o€bávam
som nikdy nevidel tak vyleštené auto Hneď som išiel s ňou do roboty, veď na to
som ju kupoval. Zaparkoval som na firemnom parkovisku pred závodný učňák, ale niečo som
zabudol v aute a tak som sa vrátil späť. Pri tom aute stáli hádam všetci chalani z toho učňáku
Komédia bola, keď mi nechceli uveriť, že to moje auto je Lada furt si mysleli, že ich o€bávam
Moja Ruska - Lada Vesta Luxe tmavošedá metalíza 608-Pluton, r.v. 2017
Ruská hudba pre MMS Lada Vesta https://uloz.to/!BAClaWd9bETy/ruska-hud ... a-vesta-7z
Rozprávky pre MMS Lada Vesta https://uloz.to/!MGcuJ8chUXGp/rozpravky ... esta-sk-7z
Moja Lada Vesta a doplnky https://feromakar.rajce.idnes.cz/Moja_Lada_Vesta_2019
Ruská hudba pre MMS Lada Vesta https://uloz.to/!BAClaWd9bETy/ruska-hud ... a-vesta-7z
Rozprávky pre MMS Lada Vesta https://uloz.to/!MGcuJ8chUXGp/rozpravky ... esta-sk-7z
Moja Lada Vesta a doplnky https://feromakar.rajce.idnes.cz/Moja_Lada_Vesta_2019
Včera jsem stál s Priorou u garáží, projela kolem Oktávka, najednou přicouval a začal opět klasický ceremoniál otázek Priora se mu líbila a popřál mi spokojenost. Tedy i po 5 letech to funguje (Nedávno u benzínky)
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To je ale OT, to patří do zážitků s Priorou
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak akoze ja sice mam klasicku radu a zazivam nieco podobne, akurat najlepsia otazka je: pridem pred obchod na parkovisko. Osoba ma uz z dialky pozoruje, dojde kumne a kym si pozbieram saky paky a vystupim tak sa namna diva akoby mu hracky spadly do kanala (na Mna, nie na auto). Vystupim a prve co z neho vypadnde. Ty vole zigul, to este jazdi?! A ja mam 100 chuti povedat "ne vole spustil som sa z Koliby a doplachtil sem zotrvacnostou cez cele mesto"
Prečo niečo robiť jednoducho, keď to ide aj zložite ?
Môj žigul je velký punk, ale pred fízlama zažne aj pokazený reflektor
Musíš mu odpovedať že máš aj čiernobiely televízor ale už si objednal z ruska farebný RUBIN
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Skor je pravda ze od roku 2015 do tychto vianoc som nemal ziaden ale zadovazil som len dekadentny kapitalisticky smartTv, aj to len koli ps4 co si zadovazila priatelka ale minule som si pozrel televizny prenos ked som komplet rozoberal toaletuLiftback píše:Musíš mu odpovedať že máš aj čiernobiely televízor ale už si objednal z ruska farebný RUBIN
Prečo niečo robiť jednoducho, keď to ide aj zložite ?