Moderátor: Moderátoři
Proti pene asi nic, ale nemelo by to mit zespod nejaky dekl? Aspon ten blby sololitCory píše:Nahodou sololit je fajn... Hmm, ta tvarovana pena je OK, ale sposob toho očalunenia? To ako keby robil nejaky učeň.
Mně se na fotkách také X-Ray moc nelíbil a když jsem ho v Bílině viděl naživo, tak jsem změnil názorCory píše:Skoda, ze to auto vyzera strasne ohavne...ako keby poskladane z 3 inych aut. Ale farba pekna
Tak ja myslim, ze hruza to fakt uplne neni, ale hooodne zalezi, co se tomu da za kola. Musi byt bohuzel velka. Jinak je to bida.FOMA píše:Barva opravdu hezká, akorát auto je fakt slušně řečeno "nehezké" ba téměř ošklivéA to že to nese název a logo Lada to už to nezachrání. Pokud by se však jednalo o Vestu SW 1.8 popř. verze Vesty Sport či Exklusive byla by to jiná kaše
Taky bych viděl cenu okolo 500tis.czk. Jinak to, na to, že některé modely Lady budou stávat 500tis.czk(a více) si bude muset nejspíš společnost s nástupem nových modelů zvykat. Obdobně jako si musela zvyknout u Škody když začala vyrábět Octavii nebo později FabiiAdamT píše:No nechcem vidieť tu cenovku...hruby odhad 550 000 Kč za LADU...