Sidova ponuka dielov z Ukrajiny
Moderátor: Moderátoři
Sidova ponuka dielov z Ukrajiny
Ak niekto niečo potrebuje kúpiť, píšte na mail; stryco@icloud.com, resp. aj sem.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Som na UA do piatku doobeda
Hm ... zadní nárazník na Grantu liftback ?
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Myslím, že to nieje problém. Problém je, že ja už som vyťažený. Čiže až po novom roku.
A co okení ofuky na jedničkovou Kalinu kombi vlastně univerzál ale sadu 4. na všechny okna ....
®; Člen LKCS
Ako vravím, už som vyťažený. Cez colnicu môžem previezť len určité množstvo dielov. No určite by sa dalo pri nasledujúcej ceste skúsiť. Ideálne by bolo mi dodať nieakú fotografiu, o čo presne máš záujem.
Re: Sidova ponuka dielov z Ukrajiny
Ďakujem Majovi za úpravu inzerátu.
Bohužiaľ som nestihol vyhovieť všetkým, lebo som obmedzený dosť prísnymi colnými predpismi a kontrolami. - množstvo nd, ktoré je možné previezť na jeden výjazd je obmedzené. Ozvalo sa mi veľmi veľa ľudí cez e-mail a už vo štvrtok doobeda som mal plný stav. Na UA začínam chodiť pravidelnejšie, takže určite bude možnosť dodať diely a postupne, ak dovolia možnosti by som chcel bežne žiadané diely držať v určitom množstve skladom.
Bohužiaľ som nestihol vyhovieť všetkým, lebo som obmedzený dosť prísnymi colnými predpismi a kontrolami. - množstvo nd, ktoré je možné previezť na jeden výjazd je obmedzené. Ozvalo sa mi veľmi veľa ľudí cez e-mail a už vo štvrtok doobeda som mal plný stav. Na UA začínam chodiť pravidelnejšie, takže určite bude možnosť dodať diely a postupne, ak dovolia možnosti by som chcel bežne žiadané diely držať v určitom množstve skladom.