Výlety nivou jsou super... Křížení zlepšíš, pera furt zahálí co?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
mě se po vyndání a přeměření po 3 měsících smrskly z 55 na 54cm... Teď stojí na špalkách a řeším další opravoúpravy
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
taky si pak založím téma nivaondra
Ať slouží...
No já jim dost dávám, ty nové mají cca 2000 km a 20 metrů dřeva... Ty originál byli ze 44 na 41,5 - 42 cm, to bylo pro tu dlouhou utrpení... Pokud se ale nenakládá asi sednou méně, ale já párkrát i s náloží křížil do maxima...a to jim nedělá dobře. No majo radil míň závitů, myslím že místo 11 dám příště 10, a za 20 let to vyladím k dokonalosti
Teď momentálně mám káru na špalkách, po výměně zadních ložisek kol jsem nahřál jistící kroužky a asi moc páč jeden se vůbec nestáhnul a z poloosy ho vysunu, i má vůli, asi budu muset sehnat jiný...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
od pondělka kolem ní běham, tak doufám že se dostaví výsledky... Vždycky se zaseknu na nějaký prkotině... Ale krásná dovolená
,,,,,,,,,
Aha, no ja tech 300 překročil asi 3krát, opejkal jsem si k tomu buřty na pořádnym ohni, hezky svítili červeně... Dnes jsem si je objednal, opékání kroužků mě vyšlo na 1200kč
doufám že zítra dorazí... Už 4 dny nestojí na kolech, no hrůza... Ještě že je na ní co dělat....
Diesel not died... Peugeot + lada = the best off offroad -Lada Niva 1.9TD