Karburátor
Moderátor: Moderátoři
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Karburátor
Po letech jsem zprovoznil Suzuki CP 50.Stejný skůtr se prodával pod názvem: Puch Lido 50 Vario Skůtr dvoutakt 50cm malá kola 3x10 takže velmi obratný.Trápí mě tam karburátor, má automatický sytič, ale ten patrně nefunguje.Karburátor si dělá co chce.Hlavně je problém nastartovat a to jak teplý tak studený motor.Bojím se že oddělám starter.Po několikateré rozborce se startování jakš takš zlepšilo, ale zase je někdy problém s výkonem.Pokud to jede tak to jede v pohodě.Tudíž si myslím že motor je OK.Pochybuji že by motor byl vyběhanej.Řeším teď jaký karburátor tam naroubovat místo původního.Fichtla tam moc nechci.Značkový nový je cenově mimo a starších je pomálu a zas budu kupovat zajíce v pytli.Pak je tu ještě nový čínský.Neválí se někomu něco doma?Třeba Simson?Babeta mi přijde dost uškrcená.Potřebuji aby to dobře chytalo, jelo a v ideálním případě i drželo volnoběh, ale bez něj to přežiju.Dík za rady Mušketýr
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
Re: Karburátor
Měl bych doma jeden nový čínský, kdyby jsi chtěl. Pokud bys měl k postrádání jeden pětikvalt na klasiku, pak bych ti ho i přivezl
- mušketýr
- Kontaktovat uživatele:
Čínský je ta poslední štace.Bohužel si nejsem jist zda funkční 5ti kvalt v syslátech najdu.Nefunční mám.M.S.
Ne SMS, ne SZ.
Pouze volat!
602132238
Pouze volat!
602132238
Ve skútrech, co jsme dělali fungovaly celkem bezproblémově. Stejně je to kopie čehosi japonského.
Nefunkční už jeden mám Zkus se prosím kouknout, kdybys nějaký našel, bylo by to super
Nefunkční už jeden mám Zkus se prosím kouknout, kdybys nějaký našel, bylo by to super