mám už za sebou prvý týždeň jazdenia na mojej novej Lade Veste Luxke, najazdených mám skoro 500 km a poviem vám neviem si
moje nové autíčko vynachváliť. Samozrejme, ešte je veľmi skoro na hodnotenie technických vlastností auta, tak sa zameriam na niečo iné

Isto sa aj vám stalo, že kolegovia v práci, príbuzní, známi alebo rôzni rusofóbni blbečkovia majú sprostý komentár k vašej Lade

"Kedy ti už Putin pošle tie Leninové sane? Tá Lada má originál ZIL motor? Počul som, že Lada zožere aj trávu pri ceste?"
Podobné sprosté komentáre som si už vypočul ja

"Moja Toyota žerie len 4 litre a čo ten tvoj ZIL?" pýtal sa ma kolega. V pokoji som mu odpovedal, že v technickom má 6,1l/100km.
Ale v duchu som si povedal: "Ty chmuľo, 4 litre budeš mať spotrebu, keď budeš jazdiť ako slimák Hugo z rozprávky o Včielke Máji,
keď trochu pridáš budeš mať spotrebu podobnú ako ja v Lade Veste

viac, takže ja budem s podobným komfortom v mojej Veste Luxe vlastne jazdiť ďalších 10 rokov zadarmo

Chcel by som aj ostatných mojich kolegov, či už Vesťákov a vôbec všetkých Lada-nadšencov vyzvať, chlapi nedajte sa vytočiť
podobnými "odborníkmi", odpovedajte im s pokojom skutočného chlapa, lebo ak sa budete rozčuľovať, tak to je len voda na mlyn
pre ich sprosté kecy. Starých rosofóbov aj tak nepresvedčíš, tak sa snaž šíriť dobré správy o Veste hlavne medzi mladými ľuďmi

Keď sa ma človek spýta v dobrom niečo o mojej Veste, tak rád odpoviem. Uštipačné poznámky starých rusofóbov si jednoducho nevšímam
a myslím si o nich svoje

Toľko manuál na rusofóbnych blbečkov