Pondělní chvilka počítačové magie, hardweráři, motoráři, klempíři a zámečníci raději přeskočte
stano112 píše: skús použiť regedit
Bohužel ve Vestě jsou ty Windows CE ořezané na kost, takže žádný regedit tam není
Mohl bys mi ho nějak zkopírovat a poslat ? A taky cmd.exe
stano112 píše:SDMMC je pamäťová karta.
Je a není. Fyzicky to asi MMC karta bude, ale jinak je to systémová složka, kde je uložená navigace CityGuide - hlasové příkazy ve WAV a mapové podklady podle Open Street Map. Mimochodem podobně to řešily i Linuxové ovladače v Nokii N900.
stano112 píše:Resident flash je niečo ako system reserved na Desktopových Windowsoch, a StaticStore sa používa na skladovanie dát
Aha, díky. Kolik je kde místa jsem ještě nezkoumal.
stano112 píše:SingleMenu ak by si sa odhodlal ho nainštalovať. Ono sa dá potom aj odinštalovať v pohode bez zásahu do systému.
Já myslel, že na to musí být prašivka - on je to jenom kostyl ?
stano112 píše:Tá wifi na Veste pri teste neišla ani mne a to som dáta vysielal z mobilu.
Mám důvodné podezření, že soudruzi z Itelma (nebo Itelmu ?) doprasili ovladače. Mimochodem ovladač na klávesnici v tom fakt není, to by je taky asi zabilo ho tam dát
Jinak postup připojení k WiFi by měl být relativně standardní ...
stano112 píše:Tiež by ma to zaujímalo,keby si tam nainštaloval to SM,či by šlo.
Zkus napsat jak a jestli to není rizikové (nevyžaduje prašivku) tak to prubnu.
stano112 píše:Niekde mladý dávnejšie čítal,že MMC Vesty nie je spojené s CAN zbernicou.A to by bol problém,potom môžeš na knihu jázd a iné veci zabudnúť.Istota bude,ak sa to tam SM nainštaluje.
Vzhledem k tomu, že MMS pozná zařazenou zpátečku a hodí tam obraz kamery a pozná, že auto jede (přestane přehrávat obraz filmu, obnoví se to až při dalším zastavení) tak bych řekl, že tyhle informace bude mít z CANu, jak by to jinak zjistila ? Navíc poslední firmware, co dali do Vesty Cross ukazuje kam člověk couvá, na což potřebuje znát polohu volantu a to asi fakt jinak než přes CAN nepůjde. A vzhledem k tomu, že jinak to MMSko vypadá furt stejně, tak si myslím, že to bude asi jenom SW úprava ...
stano112 píše:No a na palubný počítač aký bol na desiatkovaj rade,môžeš rovno zabudnúť
Tak mně napadá, nemá Vesta náhodou ještě taky postaru vytažený K-line ... ?
- to by byla těžká hereze mít PP z desítky ve Vestě