Za zaryté Linuxáky nemohu souhlasit. Navíc na to nemám vývojářské prostředízelvotron píše:win ce beru jako výhodu

Moderátor: Moderátoři
Za zaryté Linuxáky nemohu souhlasit. Navíc na to nemám vývojářské prostředízelvotron píše:win ce beru jako výhodu
No jo, ale v té době nebylo potřeba rádio využívat k sledování chyb motoru, protože byly vidět pohledem, pohmatem a poklepem a k opravě člověk nepoužil "rádio", ale šroubovák a vlastní ruce. Ale zase s tím původním rádiem nebylo tolik srandyCory píše:Kde su tie casy, ked vyvojovym nastrojom autoradia boli 2 cudliky na paneli
Čudlíky sú tam furt dva,len to rádio sa akosi zmeniloCory píše:Kde su tie casy, ked vyvojovym nastrojom autoradia boli 2 cudliky na paneli
Určite budeš musieť "prešiť".Len sa obávam,že s SDHC ti to nepôjde.Budeš si musieť potom zohnať len SD,najlepšie 1-2 GB.Georgius píše:Díky za link, na to, abych měl newmenu/singlemenu s knihou jízd a alternativním displejem budu potřebovat prešít ? Zatím jsem pořídil 32GB SDHC a připravil si mapové podklady ...
Zatiaľ neprešívaj nič.Ešte ani nevieš,ako to fungujeGeorgius píše:To je v poho, něco takového ve sbírce snad najdu (v nejhorším koupím). Blbá otázka: je lepší nejdřív prešít, nebo aktualizovat navigaci nebo je to jedno ? Můžeš mne trochu navést na prešivku, kterou hledám ?
Na druhej strane by bolo pekné mať elektronickú knihu jázd takmer úplne od začiatkustano112 píše:...Ono pokiaľ sa trocha nezblýžiš s novým autom,tak to nie je ani vhodné.
Video si nerobil zbytočneGeorgius píše:Někdo Ti půjčil Vestu Lux na hraní a ty ses dostal na rabóčij stůl. Takže to video s postupem jak video přehrávat za jízdy jsem dělal zbytečně ? A jestli je to Vesta po 11/9/17 tak doufám, že máš plnou kopii FW nebo alespoň souborového systému - potřeboval bych prográmek kamery a nové kodeky videopřehrávače