Zástavba rádia a reproduktorů. (NIVA)
Moderátor: Moderátoři
- Jardasonyx
Re: Zástavba rádia a reproduktorů. (NIVA)
Ahoj. Rádio Pioneer mvh 580bt. Klidový odběr 0,18 amp.Nejezdim každý den. Tlačítko není problém samozřejmě. Jen kam s ním ať tam není jako pěst na oko. Vrtat záslepku nechci chci je využít na výbavu další. Jediná chyba nových rádií je ze tam není natvrdo off tlačítko.Pri zapnutém klíčků vrčí zápalko a relatka, plus ta spotreba proudu. Jak to máte zapojeny vy ostatní u nových niv ?
Lada 4x4 2014 najeto 39 tis
Vsechny nove radia maji klickove + a tudiz zadny vyp OFF nepotrebuji, zapoj + na +; klickovy + na klickovy +;(oba + najdes na pojistkach) a zem na zem; opravdu v tom problem nevidim natoz delat dalsi vypinac.
®; Člen LKCS
- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
Ja neviem, ale 180 mA kľudový odber sa mi zdá veľa. Čakal by som niekde okolo 10 - 20 mA v standby režime t.j keď je pripojené iba stále + a aj to sa mi vidí dosť.
- Jardasonyx
Přesně tak. A jelikož chci mít vše na 100% tak k mi to nedalo a googlil jsem jak cip až sem narazil na ruskou nekonečnou vynalezavost. Úplně trapná úprava z 2 diodami. Zapnes zápalko pustís rádio. Vytáhne klíč a frcis. Nesmíš ale zapomenout vypnout rádio. Paměť vše ok. Náčrt schéma dodám až to bude fertig. Vysílačka natvrdo přes skleněnou pojistku a je to. Jupii
- Jardasonyx
Tady je schéma. Cena úpravy cca 20 Kč.
- Přílohy
-
- 9f5eb17d9e39.jpg (11.59 KiB) Zobrazeno 1216 x
-
Díky pánové, jsem si pořídil 1din, tak budu vědět jak to zapojit