Jinak teda vítězem obskurní dražby o moje sedačky se stal Přemek, což mi zarazilo, protože jsem doufal, že to nikdo chtít nebude

Moderátor: Moderátoři
CožeLaďuša píše:..., co sportuju
...
Tady máš jeden fajnový: https://auto.bazos.cz/inzerat/77818139/ ... 032106.phpzigul01 píše:je to nadlidský ukol sehnat 03 interier..sháním všude kde se dá a nic ...
Nieje to nadľudský výkon. Máme skladom veľmi veľa rozličných perličiek určených najmä pre našich zákazníkov, ktorí si objednajú opravu/renováciu vozidla. Medzi inými vecami tam dlhé roky leží aj komplet tmavohnedý interiér 2103. Tapacíry, krásne rovné ešte na dverách, sedadlá, myslím bez poškodenia predné a na zadnom sedáku bola trhlina na spodnej časti,obloženia pri nohách bez poškodenia, pekný nepotrhaný a nepredratý koberec. akurát plato pod zadné okno je s dierkami o 6 mm na uchytenie reproduktorov TESLA. A prehnuté. Ak sa tomu v priebehu rokov nič nestalo skladovaním v prítmí podkrovia rodinného domu, po vysatí a vytepovaní by mal vyzerať veľmi pekne. Potom ešte rovné, celkom pekné tapacíry v bledej hnedej farbe na 2103, predné pretrhnuté na nite odkladacej kapsy.zigul01 píše:je to nadlidský ukol sehnat 03 interier..sháním všude kde se dá a nic . Měl jsem si dřív koupit a rovnou třeba 3 interiery,když se ještě dal sehnat