![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátor: Moderátoři
Nabuduce domontovat centralnu pruzinu z kombaluViko píše:To teda ješkoda že sme to necvakli ešte na asfalte, aby bolo vidieť jak zásterky sedia na zemi, keď si tam sadne sedem ľudí.
Ono je to vidět i takViko píše:To teda ješkoda že sme to necvakli ešte na asfalte, aby bolo vidieť jak zásterky sedia na zemi, keď si tam sadne sedem ľudí.
Ta taky existuje ,ale proti slnku ,takže je hovno vidětViko píše:To teda ješkoda že sme to necvakli ešte na asfalte, aby bolo vidieť jak zásterky sedia na zemi, keď si tam sadne sedem ľudí.
Ja mám na predaj moju 2112-kuger007 píše:Bezovu 04 sedlam ja kedze sa mi aj zalozne zalozne auto pokazilo. Za co drobkovi dakujem. Dospelo to tak daleko ze si pojdem kupit v sobotu oktavku
Doufam aspon, ze funglovku, posledni modelger007 píše:Bezovu 04 sedlam ja kedze sa mi aj zalozne zalozne auto pokazilo. Za co drobkovi dakujem. Dospelo to tak daleko ze si pojdem kupit v sobotu oktavku
Kam som sa to len dostal...ger007 píše: Dospelo to tak daleko ze si pojdem kupit v sobotu oktavku