Návod Oltcit
Moderátor: Moderátoři
Návod Oltcit
Toužím po návodu viz. přiložené foto. Kdyby náhodou...
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
- BeerRudolf
Re: Návod Oltcit
Samozřejmě mám. Mohu Ti ho ofotit. Mám i servisní knížku. Na prodej ale není, je k Oldovi.
R
R
ČZ 150 - 1951, Ford Granada MKI,series 2, 2,3 V6 AUTOMATIC - 1977, Simson S50 N - 1979, Simca-Talbot Solara 1,3 LS - 1980, Simson S51 Enduro - 1984, Oltcit Club 11 - 1988, Fiat Panda 1,2 4X4 Climbing - 2010
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Skusim sa spytat, ale nic neslubujem, technicke veci co boli u mna som ti dal, mozno majitelka niekde navod este niekde ma.....
Roman
Díky za nabídky,
sken a následnou ,,výrobu" si nechávám až jako poslední možnost - originál je prostě jen jeden
Romane, z toho co jsi mi dal toho stále dost aktivně používám, hlavně tu knížku Kdyby majitelka něco našla, bylo by to éterické, nakonec by to mohl být i návod s jiným obrázkem (ty co mám totiž nejsou v bůhvíjak dobrém stavu)
David
sken a následnou ,,výrobu" si nechávám až jako poslední možnost - originál je prostě jen jeden
Romane, z toho co jsi mi dal toho stále dost aktivně používám, hlavně tu knížku Kdyby majitelka něco našla, bylo by to éterické, nakonec by to mohl být i návod s jiným obrázkem (ty co mám totiž nejsou v bůhvíjak dobrém stavu)
David
OLTCIT CLUB 11R
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
LADA KALINA CROSS
Boxer inside
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Pytal som sa,pravdepodobne niekde lezi, majitelka ma odvtedy tretie auto, slubila, ze ked nan narazi, tak mi ho odlozi.Ale teraz som narazil na inzerat, kde ho niekto predava aj s knihou, ktoru asi mas:
https://www.sbazar.cz/Micekn0/detail/24 ... sni-knizka
https://www.sbazar.cz/Micekn0/detail/24 ... sni-knizka
Roman