3enit píše:Kraes, nahoď prosím odkaz na potah
https://www.aliexpress.com/item/Extreme ... 0.0.Z2p2aw
Moderátor: Moderátoři
3enit píše:Kraes, nahoď prosím odkaz na potah
No poviem ti to tak,že v podstate máš šťastie,že máš crossku.Neviem z akého dôvodu,ale na "obyčajnej" Kaline by ti to neukazovalo viacero hodnôt bez prešivky na ruský CAN.Robil to mladý zippovi aj bohužiaľ už zosnulému Richardovi a bez tej ruskej verzie to blblo.KRAES píše:"stano112" - Zaskočilo ma, že ani po nahratí nového firmwar-u ktorú si už robil, Ti nefungoval otáčkomer a že je tam treba zásah v programu. Tak to bude ešte pre mňa zaujímavé. Ja som si po nespočetných testoch všelijakých dostupných skinov či Singel Menu obľúbil práve tento na obr., a tiež ma prekvapilo na tom to, že nefungujú otáčky a nereaguje na zapnutý pás. Inak beží všetko parádne. Dával som to navinu tomu, že nemám ešte urobenú výmenu môjho EU „firmware“ v systéme za Ruský, čo používajú aj s navigáciou, lebo som ešte nenabral tu správnu odvahu. Ale po skončení dovolenkového obdobia sa do toho pustím a už to dajako dopadne.
Parada, tesim sa s vami a vdaka fotodokumentacii sa citim, akoby som sa zucastnil aj ja. A s heslom: aj maly zraz je zraz, sa tesim na vsetky dalsie vase aj nase zrazy.3enit píše:Po předchozí domluvě jsme s Luďkem uspořádali menší LADA sraz o dvou účastnících.
Zeby zimna/letna zmes v ostrekovaci?Luděk Musil píše:Motoricky stejný, jízdní vlastnosti (za těch pár km) stejný, Zenitová crosska je o 2 cm vyšší, já mám zase větší kufr . Převodovky stejný. Vypadá to, že jeho kroska má kratší stálý převod.
Hádanka pro všechny:
Zenitovy poslední 2 fotografie motorových prostorů Kaly a Granty: najdi 1 rozdíl.
L.
Ne, barva kapaliny a barva olejového víčka to opravdu není .zippo píše:Zeby zimna/letna zmes v ostrekovaci?
Na Grante chyba snimac otvorenia kapoty. A ma ciapocky na sroboch.Luděk Musil píše:Ne, barva kapaliny a barva olejového víčka to opravdu není .zippo píše:Zeby zimna/letna zmes v ostrekovaci?
I když barva by se možná mohla počítat, píšu Ti čtvrt bodu . L.
O snímači jsem si myslel, že skrze stín nebude vidět. Čepičky ... ano ty by se mohly započítat. Ale pořád to není ono, ten rozdíl je opravdu větší . L.zippo píše:Na Grante chyba snimac otvorenia kapoty. A ma ciapocky na sroboch.