Makar píše:
Pod testom auta rozumiem dôkladnú recenziu, nie len že auto naprojektoval Steve Mattin a má 4 kolesá
Veď vidíte ten bojkot médii, čo sa týka auta Lada Vesta.
Sú tu desiatky rôznych motormagazínov v televíziach, motoristických časopisov a rôznych "odborníkov" na autá,
ale test auta Lada Vesta som ešte nikde nevidel a ani nečítal od nikoho...
A ty si na to ešte neprišiel?To ma udivuje...
Tak okrem iného len malá nápoveda:Tým že si si kúpil novú Ladu,tak si sa dostal do klubu"společensky neprijateľných áut".A ukáž my toho šialeného novinára alebo televíziu,ktorá sa chce spoločensky "odpísať" napísaním čohokoľvek pozitívneho o Lade?
A ja mám pre istotu na dvore tri Lady,čiže ja som spoločensky neprijateľný,vo veľmy pokročilej fáze

.
Makar píše:
Ja sa musím bohužiaľ starať o moju 3,5 ročnú dcéru a ešte chodím aj na 4 smeny do práce.
Bohužiaľ?No teda aj ja sa starám o svoju malú dcérku a nielen o ňu a tak isto chodím pracovať na 4 smeny,ale robím to s radosťou.A koľko krát miesto toho,aby som bol s ňou,tak skúšam,fotím,vylepšujem a dávam sem príspevky,o ktorých si myslím,že dávajú zmysel a možno niekomu pomôžu...Ty však chceš,aby sa tu niekto ujal niečoho,spravil a my ostatný sa poskladali.Lebo ty nemáš čas...my ostatný ho teda máme neúrekom!Gratulujem!
Lada 2101 r.v.1980 (1998-2007)/Lada Samara r.v.1990 (2007-)/Lada 2112 r.v.2002 (2010-2020)/Lada Kalina Cross r.v.2016 (2016-)/Lada Vesta SW Cross r.v.2019 (2020-)