![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Za Š1203 se stydět nemusíš, také je zde někdo kdo ji má k Žigulíku. Já s ní pár let jezdil jako služební a ve zlém na ni nevzpomínám
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
."posim"]- Pozdravujem všetkých majiteľov i priaznivcov áut Žiguli - Lada....
Já ji neviděl, bylo mi to řečeno/napsáno v barevných nabídkách. Tak je to možné tak.Cory píše:Biela prioracka metaliza nie je. Ak myslis tzv. snehovou kralovnu, tak to je strieborna.
Ďakujem za upozornenie. Výber farebného odtieňa je však na mojej sestre. Videl som oranžovú Crossku, je tam nejaký náznak metalízy, no nie je to tak zrejmé - to máš pravdu. Auto bolo ale zaprášené (SlovLada KE v susedstve železiarní), tak možno po rozleštení to bude lepšie. Mne sa viac páči červená (tiež ide o metalízu), no úplne spokojný by som bol so svetlo žltou. Jednak že sa mi páči a jednak roky viedla rebríček najbezpečnejších farieb z hľadiska viditeľnosti. No taká v ponuke nie je. Ja som skôr trval na tom, aby Crosska bola vo vyhotovení Lux.KRAES píše: ...ale rád by som Ti navrhol si overiť, či ta farba č.111 "pomaranč" je opravdu metalická, lebo keď som sa rozhodoval v odtieni ja, nevedeli mi potvrdiť na 100% že je. Ani ja som pri sebe menšom skúmaní v laku nenašiel aspoň typické a charakteristické znaky, čo by mi naznačovalo že sa jedná o metalízu a to som ryl skoro nosom po laku.Tak som sa rozhodol pre bielu farbu, lebo za obyčajnú farbu sa mi priplácať nechcelo.