Klimatizácia
Moderátor: Moderátoři
Re: Klimatizácia
chcel si si ponadávať?
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Už to riešim v inom servise, idem s tým na diagnostiku v utorok budúci týždeň. Uvidí sa čo povie na testy plnička, ak bude všetko OK, tak sa to iba naplní, ak nie, bude sa musieť zistiť, kde čo je chybné a čakať zase na súčiastku ešte nejaký ten týždeň alebo dva. A zrovna teraz majú byť horúce dni.JmJ píše:Pores to v jinem servise ... Proc slibuji? Protoze slibem nezarmoutis. Tebou popisovane chovani je sprostota prvni kategorie...
Chalani už mám klímu opravenú v rámci záruky Vraj tam ide 475g /+-20g takže celá sranda na vlastné náklady by stála 185€.
A nyní se ochladí....minox píše:Chalani už mám klímu opravenú v rámci záruky Vraj tam ide 475g /+-20g takže celá sranda na vlastné náklady by stála 185€.
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
jak by napsal Georgie, šup s tím na Wikiminox píše:Chalani už mám klímu opravenú v rámci záruky Vraj tam ide 475g /+-20g takže celá sranda na vlastné náklady by stála 185€.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
AMEN
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Konečne si to vychutnaj v týchto dňoch čo boli tie sparná a hic teploty to bolo v aute príjemne 22/25 vonku 35 radosť jazdiť, nech slúži.
Dakujem chalani uz si Vestičku užívam .
Už mám nahodené aj nerezové držiaky značiek, som sa bál aby nerezonovali, ale je pod nimi gumove tesnenie.
Už mám nahodené aj nerezové držiaky značiek, som sa bál aby nerezonovali, ale je pod nimi gumove tesnenie.
To je nerez - kov ? Já mám vzhledově stejné, ale je to kvalitně pochromovaný plast.minox píše:Dakujem chalani uz si Vestičku užívam .
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
je kovová - nerezová. Tie plastove s nastrekom boli o dost lacnejsie ale kupuje sa len raz.
Strasne krásne sa ti leskne ako to robíš?
Čo sa týka umývania tak staré auto chodilo do myciek na pumpe. Toto umývam v bezkontaktnej umývačke ale vyzerá tak bežne. Umyto
P.s. - už som si našiel dlhý skrabancek od konára na streche
Čo sa týka umývania tak staré auto chodilo do myciek na pumpe. Toto umývam v bezkontaktnej umývačke ale vyzerá tak bežne. Umyto
P.s. - už som si našiel dlhý skrabancek od konára na streche
Na tie škrabance či už sú na karoserii alebo na plastoch určite použi SONAX pastu. Skvelá vec na škrabance dokonca som mal na Fabii aj poškrabane čelne sklo a super vyleštilo, alebo zajdene predne plastove svetla a aj tie super vyleštila, su ako nove
Super ďakujem, pozriem sa na tominox píše:Na tie škrabance či už sú na karoserii alebo na plastoch určite použi SONAX pastu. Skvelá vec na škrabance dokonca som mal na Fabii aj poškrabane čelne sklo a super vyleštilo, alebo zajdene predne plastove svetla a aj tie super vyleštila, su ako nove
tadejasko používa veľa kontrastu v photoshope
Pred dojazdom do cieľa vypínajte v predstihu klímu aby stačilo dochladiť a vysušiť vzduchovody, inak Vám to navlhne a zapuchne smradom z plesní, raz ročne najlepšie po zime použiť sprej cca 5€ a vydezinfikovať
Pred dojazdom do cieľa vypínajte v predstihu klímu aby stačilo dochladiť a vysušiť vzduchovody, inak Vám to navlhne a zapuchne smradom z plesní, raz ročne najlepšie po zime použiť sprej cca 5€ a vydezinfikovať
Liftback no začal som vypínať klímu v predstihu ako píšeš ale hned po tom čo to vypnem tak začne smrdieť vlhko alebo čo vo vnútri, proste začne nám ten smrad vadiť. Nestačí to vypnúť po jazde s tým, že minutu nechám na volnobeh motor? Stihne sa to vysušiť?