Koberečky, rohože, vana do kufru, boční ochranné lišty
Moderátor: Moderátoři
Koberečky, rohože, vana do kufru, boční ochranné lišty
Ahojte,
už sa niekomu podarilo zohnať?
- gumennú vaňu do kufra
- gumové rohože (pokiaľ možno s vysokým okrajom)
- bočné ochranné lišty
Rohože vraj sú, ale 50 E sa mi za ne zdá byť dosť, a pochybujem, že by boli s nejakým vysokým okrajom.
už sa niekomu podarilo zohnať?
- gumennú vaňu do kufra
- gumové rohože (pokiaľ možno s vysokým okrajom)
- bočné ochranné lišty
Rohože vraj sú, ale 50 E sa mi za ne zdá byť dosť, a pochybujem, že by boli s nejakým vysokým okrajom.
Naposledy upravil(a) Georgius dne ned úno 24, 2019 10:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přejmenování tématu
Důvod: Přejmenování tématu
Re: Nedostupné príslušenstvo - vaňa, lišty, rohože
Vraj na objednavku a ked sa opytam kedy to asi príde, tak odpoveď je: nevieme ani my a ani importér
Ale našiel som na Ruskom OZONe (niečo ako ALIEXPRESS) gumové rohože za 1016.-RUB čo je asi 15€. Tuším že do 22€ sa neplatí CLO.
Vaničku do kufra maju za 959RUB čo je 14€
Momentálne nemám čas sa tým zaoberať, ale ak by ste niekto skúsili niečo nové zistiť ohľadom objednania dajte sem vediet
Ale našiel som na Ruskom OZONe (niečo ako ALIEXPRESS) gumové rohože za 1016.-RUB čo je asi 15€. Tuším že do 22€ sa neplatí CLO.
Vaničku do kufra maju za 959RUB čo je 14€
Momentálne nemám čas sa tým zaoberať, ale ak by ste niekto skúsili niečo nové zistiť ohľadom objednania dajte sem vediet
Gumene rohoze mi dali v Komarne ako darcek a vanicku do kufra mi dali vyrabat - vsetko zadarmo (ako darcek)
Vanicka by mala prist bud. tyzden.
Listy som neriesil ani.
Vanicka by mala prist bud. tyzden.
Listy som neriesil ani.
Ja som dostal gumené rohože + tašku povinnej výbavy pri kúpe Vesty zadarmo. Vaničku do kufra mám objednanú.
Chalani ja som nedostal žiadny darček. Až doma som zistil, že u predajcu som tašku povinnej výbavy kúpil o 10€ drahšie (za 30€) ako v ceníku.
Info k vaničke kufra:
Este stale mi ju nedodali - este nie je vyrobena.
Je to uz cca mesiac.
Nevyvodzujem vinu ani hnev - len podotykam, ze to trva dlhsie ako som cakal
Este stale mi ju nedodali - este nie je vyrobena.
Je to uz cca mesiac.
Nevyvodzujem vinu ani hnev - len podotykam, ze to trva dlhsie ako som cakal
Tak aj my sme majitelmi novej cervenej vesty lux. Boli sme prvi v nasom okoli na Liptove Otazka na minox tu fotku co mas v profile je tvoje auto? Ak ano zaujimaju ma tie predne listy ze su chromovane. To je origo? Dik za odpoved.
Lada Vesta 1,6 Luxe
Tak vítej v hejnu a ať autí dobře k radosti sloužípalo píše:Tak aj my sme majitelmi novej cervenej vesty lux. Boli sme prvi v nasom okoli na Liptove Otazka na minox tu fotku co mas v profile je tvoje auto? Ak ano zaujimaju ma tie predne listy ze su chromovane. To je origo? Dik za odpoved.
Dej sem foto, je mi divné, že bys neměl přední lišty v chromu.
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Zdravím spoluluxáka , nevím co myslíš přesně předními lištami, kdyžtak se podívej na moje vlákno nebo na recenzi auto.cz kde je moje Luxka detailně nafocená .palo píše:Tak aj my sme majitelmi novej cervenej vesty lux. Boli sme prvi v nasom okoli na Liptove Otazka na minox tu fotku co mas v profile je tvoje auto? Ak ano zaujimaju ma tie predne listy ze su chromovane. To je origo? Dik za odpoved.
Valda: obávám se, že v Autovazu je stále možné ledacos. Mimochodem, jsem rád, že mám ještě staré budíky, ty nové se mi tolik nelíbí
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze )
Jedna sa o tie tenke listy napravo a nalavo od znaku.
Lada Vesta 1,6 Luxe
Myslím že ani minox tam žiadne lišty nemá,skôr ide o očný klam ,pretože minox fotí v HDR.Alebo sa mýlim?palo píše:Jedna sa o tie tenke listy napravo a nalavo od znaku.
Lada 2101 r.v.1980 (1998-2007)/Lada Samara r.v.1990 (2007-)/Lada 2112 r.v.2002 (2010-2020)/Lada Kalina Cross r.v.2016 (2016-)/Lada Vesta SW Cross r.v.2019 (2020-)
Ak nemá tento tak už nik
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired)
Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná)
Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Chlapec se zelenou vestou
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Manzelka chcela presne tuto zelenu ze aj s tym chlapikom
Lada Vesta 1,6 Luxe
Znovu Rusi potvrdili, že majú zmysel pre logiku a praktickosť. Myslím tie gumené rohože do nových aut Vesta. Je predsa blbosť, aby bola táto rohož bez obruby, plochá a ešte aj z premokavého materiálu. Takú rohož akú dodávajú do Vesty som už kedysi zháňal...
Má vysoké obruby a hrubý gumový materiál. Jednoducho ideálna! A ešte vytvára aj ten odkladací priestor pre ľavú nohu, čo bolo kritizované v SM...
V Golfe Plus mám tie ploché rohože z premokavého materiálu - tie koberčeky. Už sú na sračku
Má vysoké obruby a hrubý gumový materiál. Jednoducho ideálna! A ešte vytvára aj ten odkladací priestor pre ľavú nohu, čo bolo kritizované v SM...
V Golfe Plus mám tie ploché rohože z premokavého materiálu - tie koberčeky. Už sú na sračku
Moja Ruska - Lada Vesta Luxe tmavošedá metalíza 608-Pluton, r.v. 2017
Ruská hudba pre MMS Lada Vesta https://uloz.to/!BAClaWd9bETy/ruska-hud ... a-vesta-7z
Rozprávky pre MMS Lada Vesta https://uloz.to/!MGcuJ8chUXGp/rozpravky ... esta-sk-7z
Moja Lada Vesta a doplnky https://feromakar.rajce.idnes.cz/Moja_Lada_Vesta_2019
Ruská hudba pre MMS Lada Vesta https://uloz.to/!BAClaWd9bETy/ruska-hud ... a-vesta-7z
Rozprávky pre MMS Lada Vesta https://uloz.to/!MGcuJ8chUXGp/rozpravky ... esta-sk-7z
Moja Lada Vesta a doplnky https://feromakar.rajce.idnes.cz/Moja_Lada_Vesta_2019