Ja som tam bol asi pred dvoma týždňamy,ak si tam volal a rozprával si sa s nimy,tak asi už jazdí ako predvádzačka,nakoľko tá predošlá predvádzačka išla do čiech.O cene sa určite dá jednať,nakoľko auto je majetkom predajcu,čiže Blave bolo vyplatené už cca pred 5 mesiacmy.tadejasko píše:no v BA by ma mala stat po zlave co bola pri objednavke do konca maja za 12334€ aj s taskou povinnej vybavy a vanickou kufra. - len proste uz viac ako tyzden neviem ci obdrzali moju zalohu - a vec 2 - neviem ako sa k tej zalohe dostat ak by som to chcel zrusit ked so mnou vobec nekomunikuju.
Tu cenu maju podla aktualneho cennika v Komarne teda 12500€ + metaliza + taska + vanicka. A uz z neho spravili aj predvadzacie vozidlo - nemalo by mat viac ako 100 km najazdenych
Ak by mi ho dali za 12400€ tak tam idem a kupujem - ale musel by som sa najprv dostat k mojej zalohe ak by to bolo mozne :/
Na druhej strane, ako je mozne, ze auto "ktore ide na dracku" - podla slov SlovLady - tam stoji 3 mesiace a este ho nik nekupil :/
A auto by možno šlo na "dračku",len by to ľuďom musel niekto povedať a vysvetliť,že je za takú cenu hodné.Ono si každý povie,že za tú cenu radšej kúpi niečo iné(aj keď s menšou výbavou a trojvalcom),ako Vestu,lebo o nej nevie nikto nič.V prvom rade mali poriadne podmazať novinárov(ako to robia iný).Bez toho sa dnes predaj robiť nedá.