Z čoho by potom žili dealery a servisy.mirozv píše:Tieto vychytávky by už mohli byť montované vo výrobe
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
Z čoho by potom žili dealery a servisy.mirozv píše:Tieto vychytávky by už mohli byť montované vo výrobe
Prosím Vás kde sa majú kopírovať súbory takého resp.podobného skinu?stano112 píše:Aktuálne používaný skin.A ako samy vidíte,lepšia spotreba s tým fakt moc nejde spraviť...
Veď práve kvôli tomu chladiču som to tam dal,lebo ten môj bol veru po zime trocha dobytý...KRAES píše:"stano112" - výborná vecička, do zimy by som to tiež rád vyriešil, lebo naši cestári používajú v posype pekne velké šutráky, ktoré by nemali problém cez tie diery zlikvidovať chladič.
To je výrobné tajomstvoJoseph13 píše:Prosím Vás kde sa majú kopírovať súbory takého resp.podobného skinu?stano112 píše:Aktuálne používaný skin.A ako samy vidíte,lepšia spotreba s tým fakt moc nejde spraviť...
Nieže hučí,na studeno doslova zavýjazelvotron píše:Co máš s převodovkou? Hučí to? Tak je to lada no, vyprd bych se na to. Ty brzdy už mi přijde trošku tuzing
Ahoj.Zaujíma ma že v static store konkrétne ktoré súbory treba prepísať nakopírovaním položíek (ScreenSaver) a (SaverSkin.cfg)?Mám New menu 8.4.8.Od 01.08.2016 som spokojným vlastníkom tmavomodrej Kaliny Cross Luxe.Vďaka za odpoveď.stano112 píše:To je výrobné tajomstvoJoseph13 píše:Prosím Vás kde sa majú kopírovať súbory takého resp.podobného skinu?stano112 píše:Aktuálne používaný skin.A ako samy vidíte,lepšia spotreba s tým fakt moc nejde spraviť...
.Čo ťa konkrétne zaujíma?